Főoldal Előzetesek Sárkányháborúra készülünk a Sárkányok háza 2. évad első előzetesében
Előzetesek

Sárkányháborúra készülünk a Sárkányok háza 2. évad első előzetesében

Bemutatták a Sárkányok háza 2. évad első teaser előzetesét.

1.5k

Az HBO a brazíliai São Paulóban megrendezett CCXP23 Comic-Con rendezvényen közzétette az HBO saját gyártású drámasorozata, a Sárkányok háza 2. évadának hivatalos teaser előzetesét. A nyolc epizódból álló második évad 2024 nyarán debütál az HBO-n, és a Maxon is elérhető lesz. A sorozat, amely George R.R. Martin Tűz & Vér című regénye alapján készült, a Trónok harca eseményei előtt 200 évvel játszódik, és a Targaryen-ház történetét meséli el.

A Sárkányok háza 2021-ben debütált az HBO Max platformon, és az HBO nagysikerű Trónok harca című sorozata után komoly nézettséget és kritikai elismerést aratott. A sorozat nyolc Emmy-jelölést kapott, köztük a legjobb drámasorozatnak járó elismerést. Mivel a sztrájkok nem hátráltatták a forgatást, nincs akadálya, hogy jövőre bemutassák a következő epizódokat.

“Nincs az istenek számára gyűlöletesebb háború, mint ami családon belül dúl” – hangoztatja Rhaenys Targaryen (Eve Best). “És nincs véresebb háború annál, mint amit sárkányok vívnak.”

Szombat este a produkció további színészek csatlakozását is bejelentette: Jamie Kenna mint Ser Alfred Broome, Kieran Bew mint Hugh, Tom Bennett mint Ulf, Tom Taylor mint Lord Cregan Stark és Vincent Regan mint Ser Rickard Thorne.

A korábban bejelentett 2. évad szereplőgárdájában Abubakar Salim mint Alyn of Hull, Gayle Rankin mint Alys Rivers, Freddie Fox mint Ser Gwayne Hightower és Simon Russell Beale mint Ser Simon Strong szerepel.

A visszatérő szereplők között olvasható Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno és Rhys Ifans, valamint Harry Collett, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phia Saban, Jefferson Hall és Matthew Needham.

House of the Dragon
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Trónok harca: Sárkányok háza
Sorozatok

A Sárkányok háza színésze elszólta magát, mikor jön a 2. évad

A Sárkányok háza 2. évada idén érkezik, de mikor mutatja be az...

The Last of Us
BREAKINGSorozatok

Dina szerepét Isabela Merced kapta a The Last of Us 2. évadában

A The Last of Us 2. évad egyik legfontosabb szerepét kapta Isabela...