Főoldal Sorozatok Sandra Yi Sencindiver csatlakozott az FX Alien szereplőgárdájához; kiderült az is, mikor játszódhat a sorozat
Sorozatok

Sandra Yi Sencindiver csatlakozott az FX Alien szereplőgárdájához; kiderült az is, mikor játszódhat a sorozat

Nagy izgalom övezi Noah Hawley élőszereplős Alien-sorozatát.

320
Alien

Noah Hawley közelgő Alien tévésorozatának szereplőgárdája Sandra Yi Sencindiverrel bővült, aki az Alapítvány és a Gyilkosság című sorozatokból ismert. Az FX élőszereplős sorozata nagy figyelmet kap, különösen Hawley hírnevének köszönhetően, aki olyan sorozatokban, mint a Fargo és a Légió, már bizonyította narratív készségeit.

Meglehetősen szűkszavúan fogalmaztak a projekttel kapcsolatban. Azt tudjuk korábbról, hogy a nagy hollywoodi sztrájkok miatt a forgatást le kellett állítani, és jelenleg Thaiföldön forgatják. A Deadline információi alapján a sorozat egy előzménysorozat lesz, amely ennek az évszádnak a végén játszódik. Ez azt jelenti, hogy az események néhány évvel a Prometheus és több évtizeddel Ridley Scott 1979-es A nyolcadik utas: a Halál című filmje előtt játszódnak.

Hawley korábban már jelezte, hogy sorozata figyelmen kívül hagyja majd az előzményfilmeket, nem foglalkozik a Prometheus és az Alien: Covenant történéseivel, inkább önálló előzményfilmként funkcionál, miközben kapcsolódik majd az eredeti filmhez.

Sandra Yi Sencindiver több epizódban is szerepel majd, mint a Weyland-Yutani Corporation egyik vezető tagja. A jelentés nem zárja ki, hogy Sencindiver visszatérjen a folytatásra, mivel a készítők korábban elárulták, hogy több évaddal számolnak.

A szereplőgárdát olyan nevek erősítik, mint Sydney Chandler, Alex Lawther, Essie Davis, Adarsh Gourav, Kit Young, Timothy Olyphant, David Rysdahl, Babou Cessay, Erana James, Lily Newmark és Adrian Edmonson.

A cím nélküli FX Alien-tévésorozat még nem kapott megjelenési időpontot, de várhatóan valamikor 2025 második felében mutatják be.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események