Nick Fury Marvel Kapitány

Samuel L. Jackson már megint Marvel Kapitány különleges képességéről beszélt

Samuel L. Jackson egyszerűen nem bírja befogni a száját, már megint Marvel Kapitány különleges képességéről beszélt, aminek hasznát veszik a Bosszúállók: Végjátékban.

Samuel L. Jackson egyszerűen nem bírja befogni a száját, már megint Marvel Kapitány különleges képességéről beszélt, aminek hasznát veszik a Bosszúállók: Végjátékban.

Figyelem, a cikk spoilerelemeket tartalmaz a Bosszúállók: Végjátékkal kapcsolatban!

Samuel L. Jackson pár hete azzal a kijelentésével hozta lázba a rajongókat, hogy Marvel Kapitány olyan különleges képességek birtokában van, mint az időutazás. A színész most ezt a gondolatmenetet folytatta egy másik interjúban, miszerint Carol Danvers képességének nagy hasznát veszik a Bosszúállók: Végjátékban, és történetesen pont ilyen dolgokról pletykálnak hosszú ideje – feltéve azt, hogy Jackson nem szándékosan zavarja össze a rajongókat. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”recent_posts” orderby=”rand”]

Mire bemutatják a Bosszúállók: Végjátékot, a rajongók már látni fogják a Marvel Kapitányt, így várhatóan több dologra is fény fog derülni az önálló részből, köztük arra, hogy mire is képes a Marvel Moziverzum legerősebb karaktere. Carol Danvers szóló része több mint 20 évvel játszódik a Bosszúállók előtt, ami megint csak azt a teóriát erősíti, hogy az hősök az időutazással próbálják helyrehozni Thanos tettét.

Samuel L. Jackson a ComicBook interjújában kiemelte, hogy Marvel Kapitánynak van egy másik előnye a Bosszúállókhoz képest: képes utazni az időben.

Azt hiszem, kitalálhatjuk, hogy olyan dolgokat képes tenni, amiket senki más. Képes az időutazásra, így tehát akár képes előre-, vagy visszamenni a múltba, vagy bármi olyat, amiből kitalálhatjuk mi ez az egész. A tény az, hogy van egy hívom 20 évvel később – érdekes módon szólítja meg a címzettet.

Marvel Kapitány

A Bosszúállók: Végjáték egyik fő témája az időutazás lehet, amiről egészen a Végtelen háború bemutatója óta pletykálnak, hogy ez lehet a kulcsa a folytatásnak. Ezek csak feltevések, pletykák, a stúdió nem fogja elárulni a bemutató napjáig, hogy mi lehet a megoldás Thanos tettére, de egyre valószínűbb, hogy az időutazás fontos szerepet játszik a történetben, akárcsak Marvel Kapitány. Ugyanakkor sokan úgy gondolják, hogy ez túl egyszerű lépés lenne a Marveltől, Joe és Anthony Russo rendezők ennél sokkal kreatívabb módon fogják megoldani a status quot. Talán a második előzetesből okosabbak leszünk, amiben minden bizonnyal már Marvel Kapitány is szerepelni fog.

Total
1
Shares
Previous Article
Bosszúállók: Végjáték

Amerika kapitány, Vasember és Marvel Kapitány a legújabb Bosszúállók: Végjáték akciófigurák

Next Article
Jégvarázs

Megérkezett a Jégvarázs 2. első előzetese!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!