Tyler Rake: A kimenekítés

Sam Hargrave rendező elárulta, mikor kezdik Tyler Rake: A kimenekítés folytatás forgatását

Zöld utat kapott a Tyler Rake – A kimenekítés folytatása.

A Russo testvérek mindenkit megleptek a Tyler Rake: A kimenekítés című akciófilmmel, ami a Netflix egyik legnagyobb dobása volt a tavalyi évben. A Chris Hemsworth főszereplésével készült filmet az egykor kaszkadőrként dolgozó, Sam Hargrave készítette, aki a Russo testvérek kedvenc kaszkadőre volt az Amerika kapitány– és a Bosszúállók-filmek forgatása alatt.

Nem kellett sok idő hozzá, hogy a Netflix berendelje a második részt, ami akár még egy előzmény is lehet. Joe Russo korábban már megerősítette, hogy dolgozik a második rész forgatókönyvén, amiben Hemsworth is visszatér. Nemrég a Collider készített interjút a Hargrave rendezővel, aki a lapnak elárulta, hogy már a forgatásról mennek egyeztetések, és kitűzték már a dátumot is.

A helyzet még mindig változatlan, a COVID szüntelen. Ez ellentmondása most, de haladunk, és ősszel forgatunk. Joe [Russo] még mindig a forgatókönyv véglegesítésével van elfoglalva. Mindannyian izgatottan olvassuk a sztorit. Különböző iterációkat olvastam már, de izgatottan olvasom, hogy mit hoz ki belőle. Mindannyian várjuk, hogy visszatérjünk a nyeregbe, és remélhetőleg újabb akciódús kalandot mutatunk be a Tyler Rake univerzumban.Sam Hargrave

Bár azt már tudjuk, hogy ősszel veszi kezdetét a forgatás, azonban még mindig nem árulták el a rajongóknak, hogy egy előzményt, vagy egy folytatást kapunk. Kétségtelen, hogy rengeteg potenciál van a projektben, és a sok Bond, John Wick és Bourne alkotások után kellett már egy saját is a világ legnagyobb streamingszolgáltatójának. Most ezt megkapta Chris Hemsworth sztárral és a Russo fivérekkel a szolgáltató.

Tyler Rake: A kimenekítés
Extraction Director Sam Hargrave and Chris Hemsworth on set
Total
9
Shares
Previous Article

Úton lehet a Star Wars The Force Unleashed 3 is

Next Article

A God of War alkotói új játékon is dolgoznak

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!