Főoldal Filmek Ryan Reynoldsot arról kérdezték, mennyi esélyt lát, hogy jövőre forog a Deadpool 3.
Filmek

Ryan Reynoldsot arról kérdezték, mennyi esélyt lát, hogy jövőre forog a Deadpool 3.

A rajongók már nagyon várják a folytatást.

293
Deadpool
Forrás: 20th Century Studios

Abban egyetértünk, hogy a Deadpool 3. a Marvel Studios egyik legjobban várt alkotása a már bejelentett projektek közül. Sokáig még abban sem voltunk biztosak, hogy elkészül a harmadik rész, miután a Disney felvásárolta a 20th Century Foxot. De tavaly Kevin Feige megerősítette, hogy el fog készülni a film, és méghozzá R-besorolást kap. De azóta hallgatnak a projektről, még premierdátumot sem kapott.

Deadpool

Miközben Ryan Reynolds új filmje, a Free Guy népszerűsítésével volt elfoglalva, kapott néhány kérdést a Deadpool 3.-ról is. A Collidernek sikerült kihúznia az eddigi legígéretesebb információt a trilógia utolsó felvonásáról. Bár a film még rendező nélkül szerepel, de úgy tűnik, hogy a Marvel Studios jövőre szeretné legalább elkezdeni a forgatást, szóval hamarosan felgyorsulhatnak az események. Arra a kérdésre, milyen esélye van a filmnek, hogy 2022-ben bekapcsolják a kamerákat, Reynolds csak annyit felelt:

A százalékos esélye? Nem tudom. Nem tudnék százalékban megmondani. Azt mondanám, hogy 50-50 talán. Nagyon aktívan dolgozunk rajta, és egész jó formába hoztuk már a forgatókönyvet. Milyen hónapot írunk? Augusztust? Hogy jövőre? Valószínűleg rohadt jó lesz, és azt mondanom, hogy 70% az esélye, hogy jövőre forog a film.

Ryan Reynolds

A színész azt is megerősítette, hogy a sztorin Wendy Molyneux és Lizzie Molyneux-Loeglin páros dolgozik, és elképesztő dolgokra képesek az írók. Néhány napot eltöltött velük, és amit addig látott, az lenyűgöző volt. Nagyon okos és tehetséges párosról van szó, ketten remek munkát végeztek eddig. Tisztában vannak a képregényuniverzummal, tudják, mit és hogyan kell csinálni ebben a világban.

Egyébként második alkalommal fogalmazott úgy Reynolds, hogy nem várt fordulatot hoz majd a harmadik rész, és ez nem az a film lesz, amire mindenki számít. A történtek után ez annyira nem meglepő, és sok rajongó most abban bízik, hogy a Marvel nagyszájú szuperhőse is csatlakozik a Marvel Moziverzumhoz.   

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...