Wide Screen
Image default
Filmek

Russo tesóknak nagy kihívást jelentett Marvel Kapitány a Bosszúállók: Végjátékban

A Bosszúállók: Végjáték rendezői arról beszéltek, hogy milyen nehézségekbe ütköztek, mikor Marvel Kapitánynak is szerepet osztottak a filmben.

A Bosszúállók: Végjáték rendezői arról beszéltek, hogy milyen nehézségekbe ütköztek, mikor Marvel Kapitánynak is szerepet osztottak a filmben.

Joe és Anthony Russo a Bosszúállók: Végjáték rendezőpárosa a napokban elismerték, hogy nagy kihívást jelentett számukra Marvel Kapitány a történetben. A Marvel Moziverzum legújabb szuperhőse még mielőtt csatlakozna a Bosszúállókhoz, egy önálló részben ismerhetjük meg a világegyetem egyik legerősebb karakterét, akit Carol Danversnek (Brie Larson) hívnak.

A Bosszúállók: Végtelen háború nem úgy végződött, ahogy a főhősök szerették volna. Thanos összegyűjtötte a hat Végtelen Követ és erejüket arra használta, hogy kiirtsa a fél univerzumot, miközben abban bízott, hogy ezzel egy jobb univerzumot teremthet. A Bosszúállók: Végjáték legfrissebb sneak peekjéből kiderült, hogy az igazság közel sem az, mert a Föld haldokló félben van, és alighanem az univerzum más bolygóján is hasonló a helyzet.

A Bosszúállókhoz hamarosan csatlakozni fog a franchise legerősebb karaktere, azonban kiderült, hogy Marvel Kapitány hatalmas ereje nagy fejtörést okozott a két rendezőnek. Danvers kulcsfontosságú szerepet fog játszani a filmben, éppen ezért nagyon okosan kell bánni egy olyan erős karakterrel, mint amilyen Marvel Kapitány, mert sokszor a közönség nem tud azonosulni az erős karakterekkel. Ezekről a nehézségekről beszéltek Russo testvérek a CinemaBlend riportjában.

Mindig aggodalomra adnak okot a emberfeletti erővel bíró karakterek, mert az emberek könnyebben tudnak azonosulni azokkal a karakterekkel, akik emberiek és képesek hibázni. És ez az oka annak, hogy annyira szerettünk Amerika kapitánnyal dolgozni, mert korlátozott, és szívében rejlik szuper ereje. Vagyis mindannyian tisztában vagyunk azzal a veszéllyel, hogy egy ilyen erős karakter is rendelkezésünkre áll. [De] mivel szeretjük az érzékeny történetmeséléseket, így egy átgondolt megoldást találtunk rá.

Joe Russo

Ha őszinte akarok lenni, akkor egy mesemondó szintjén ez az, ami lázba hozott minket. Mert ha erős karakterek birtokában vagy, keményebben kell dolgoznod, hogy megtaláld a sebezhetőségüket és komplexitásukat. És ha Joe a mesemondó szintet említette, akkor tartsd magasan a tétet! Mert ezen a szinten a karakterek is sebezhetők. Valójában ez nagyszerű drámát eredményez, így kérdés nélkül belevágsz. Mesemondóként az volt az egyik legszórakoztatóbb dolog, hogy ezekkel a karakterekkel dolgoztunk együtt, és rájönni, hogyan lehet megsebezni őket és nem mindenki olyan erős.

Anthony Russo

Néhány héttel a Marvel Kapitány és a Bosszúállók: Végjáték bemutatók előtt még mindig nem tudjuk, hogyan fogják összekapcsolni a két filmet, csak azt, hogy ebben Nick Fury (Samuel L. Jackson) fontos szerepet játszik. Carol Danvers háttér-történetét megismerve arra is választ kaphatunk, hogy hol tartózkodott évtizedekig Marvel Kapitány. Russoék időről-időre képesek meglepetést okozni a rajongóknak, ha rájuk különösen igaz az, hogy képesek érzelmes pillanatokat okozni a rajongóknak.

Még több a témában...

A Végjáték társrendezője, Joe Russo egészen új irányba vinné el a Star Wars univerzumot

Kévés Bence Mihály

Chris Evansnek máris hiányzik Amerika Kapitány szerepe a Marvel után

Kévés Bence Mihály

Brie Larson YouTube-csatornát indított, többek között így derült fény Terminátor és Star Wars meghallgatásokra is

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat