x
Close


Közelgő események

BREAKING Filmek

Russell Crowe csatlakozott a Kraven, a vadász stábjához

Crowe semmi sem szeretne kimaradni, mindenbe beledugja az orrát.

Russell Crowe csatlakozott a Kraven, a vadász stábjához
  • Publishedfebruár 9, 2022

A Sony Pictures Kraven, a vadász című filmje az Oscar-díjas világsztárral bővült, aki korábban már játszott a DC Comics adaptációjában, legközelebb Thor mellett lesz látható, és a legújabb jelentések szerint egy újabb Marvel-filmben kap szerepet. Russell Crowe csatlakozott Aaron Taylor-Johson Kraven, a vadász című filmjének a szereplőgárdájához. A film 2023. január 13-án érkezik majd a mozikba.

A The Hollywood Reporter szerint még nem tudni, hogy Crowe kit alakít majd. Bár pontos részleteket nem sikerült kinyomozni szerepéről, a portál említést tesz arra, hogy “a főszereplők közül sokan Kraven családtagjai”, ebből pedig arra tudunk következtetni, hogy Sergei Kravinoff, azaz a vadász apját játszhatja majd Crowe. Arra is van esély, hogy Kraven féltestvérét, a Kaméleont alakítja, mivel a gazemberről már pletykáltak, hogy a főellenségként mutatkozik be. Jodie Turner-Smith (Bűntudat nélkül, Queen and Slim) is szóba került Calypso szerepére, de ezt még nem erősítették meg. A címszerepet Aaron Taylor Johnson alakítja illetve a rendező pedig J.C. Chandor (Határok mentén, Egy durva év) A forgatókönyvet pedig Matt Holloway (Vasember) írja.

Szukits

Ez a casting talán előjele annak, hogy hamarosan valóban megkezdődnek a munkálatok és a közeljövőben pedig több infót is kapunk a filmről. Pletykák szerint ebben a hónapban, vagy március elején kezdődik a forgatás Angliában.

A Kraven a harmadik spin-off film lehet, amit a Sony mozikba küld a Venom és a Morbius után. Russell Crowe-nak pedig közel sem idegen a szuperhősök világa, hiszen ő alakította 2013-ban Jor-El-t, Superman apját, illetve az idén érkező Thor: Szerelem és mennydörgés című filmben ő kelti életre majd Zeuszt.

A Sony a Madame Web filmmel is jól halad, hiszen a cím szereplő is megvan, akit Dakota Johnson kelt majd életre.

Written By
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.