Wide Screen
Image default
Játékok

Rövidebb, de tartalmasabb lesz az új Wolfenstein

Ismét kitesz a szériában magáért a Bethesda ezzel a spinoff résszel is.

Ismét kitesz a szériában magáért a Bethesda ezzel a spinoff résszel is.

Az előző játékokat igazán érdekesnek és szórakoztatónak lehetett nevezni, így kijelenhetjük, méltóképpen folytatták ezt a zseniális franchise-t. 19 évvel járunk az utolsó alkotás után, Terror Billy ikerlányaival kell majd irtanunk a világot elfoglaló nácikat. Július 26-án foghatjuk majd kezünkbe a címet, viszont addig is megtudhattunk pár érdekességet róla, amelyek közül bőven van pozitív is.

Jerk Gustafsson (a Machine Games vezetője) még az E3 alatt árult el pár érdekességet a VG247 munkatársai számára a játékról. Először is, a szériában a Youngblood fog a legjobb ár-érték aránnyal rendelkezni és a legtöbb tartalmat is ettől várhatjuk majd. Ha (a már így is nyomott) 40€-s árért megvásároljuk a deluxe változatot, akkor egy barátunk is hozzáférést kap a játékhoz ingyen. A történet ugyan rövidebb lesz mint eddig, azonban a fejlesztő szerint több tennivaló lesz a sztori során. Az Arkane Studios mestereinek köszönhetően zseniális megtervezett pályákat kapunk, amelyeket szabadon bejárhatunk és vissza is mehetünk újra megcsinálni egy pár küldetést.

 

A 40 eurós deluxe edition nagyon kedvező, Gustafsson szerint azért tudták ezt elérni, mert a New Colossus során használt technológiákra bőven lehetett még ma is építeni, amely meggyorsította a fejlesztés folyamatát. Július 26-án fog érkezni, mind a három nagy platformra.

Még több a témában...

Saját pályát is készíthetünk a PGA Tour 2K11-ben

Fonyódi Dávid

BÉTATESZT: Werewolf: the Apocalypse – Heart of the Forest

Fonyódi Dávid

Megjelenési dátumot kapott a PACER

Szarka Roland

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat