Ron Perlman nevét pletykálják Swamp Thing szerepre

Nem sokkal azután, hogy bejelentették a Dark Universe DC-és filmet, máris szállingóznak a casting pletykák.

Nem sokkal azután, hogy bejelentették a Dark Universe DC-és filmet, máris szállingóznak a casting pletykák.

Úgy tűnik, hogy a DC máris elkezdte keresni a jelölteket a Justice League Dark filmbe, és az egyik főszerepet Ron Permal-nak adnák. A színész befutó lehet, de ezt egyelőre sem maga, sem a stúdió nem erősítette meg, csak pletykaként terjed. A színész legismertebb alakítása a Kemény motorosok című sorozatban volt, ahol Clary Morrow-ot játszotta, de a 2002-es és 2008-as Hellboy-filmekben is arcát adta a különös teremtménynek. A ComicBook.com-nak adott interjúból megtudtuk, hogy eddig semmi sem történt, minden csak pletyka.

Ez csak egy városi legenda, az internet zaja.

2015 végén tele volt az internet a színész nevével, és a casting híreivel, hogy mely filmekben láthatjuk viszont a 66 éves sztárt, de azóta semmi. Most viszont, hogy Doug Liman-t bejelentették a Dark Universe film rendezői székébe, és úgy tűnik, hogy valami készül, és talán végre Ron castingját is bejelentik, már csak azért is, mert nem áll tőle távol a képregényvilág. Többször vállalt szinkronhangot DC-és mesefilmekben, mint például a Killer Croc in The Batman, The Lich in Adventure Time és a Batman: The Animated Series (Clayface karaktert szólaltatta meg).

Sajnos az idő nem áll a színész mellett, a kora miatt úgy fogalmazott, hogy nem szeretne már filmeket vállalni, miközben a rajongók hada támogatná a Hellboy harmadik részét is, természetesen Ron Perlman-nal.

Inkább nem csinálnám meg a Hellboy III-at tolókocsiból.

Ellenkező információkat lehet olvasni, míg a színész már túlkorosnak gondolja magát egy új filmre, addig a DC Comics kiáll Ron Perlman mellett, és szerepet adna neki. A Justice League Dark egyelőre szereplők nélkül jelentkezett be.

Total
0
Shares
Previous Article

Újabb előzetest kapott A zöld íjász

Next Article

Egy darabig még biztos nem derül ki a Star Wars 8 címe

Related Posts
Wide Screen YouTube