Főoldal Filmek Ron Perlman káromkodva kiosztotta a Disney elnökét, aki élesen kritizálta a sztrájkot
Filmek

Ron Perlman káromkodva kiosztotta a Disney elnökét, aki élesen kritizálta a sztrájkot

Sokan felkapták a fejüket Ron Perlman durva kijelentéseire, aki beleszállt a Disney visszatért vezetőjébe.

128
Ron Perlman

A Hellboy sztárja, Ron Perlman nem köntörfalazott, amikor válaszolt egy meg nem nevezett stúdióvezetőnek, akinek a SAG-AFTRA sztrájkkal kapcsolatos legutóbbi megjegyzései nagy felháborodást váltottak ki – akiről utólag már kiderült, hogy Bob Iger volt az, a Disney nemrég visszatért elnök-vezérigazgatója.

A WGA és a SAG-AFTRA sztrájkja miatt nagy feszültség bontakozott ki Hollywoodban, és a helyzetet nagyban súlyosbították a Disney stúdióvezetőjének nemrégiben tett megjegyzései. A Deadline-nak nyilatkozva a sztrájkokról az illető a következőket mondta: “A végjáték az, hogy addig hagyjuk elhúzódni a dolgokat, amíg a szakszervezeti tagok el nem veszítik a lakásukat és az otthonukat”.

Érthető módon Iger szavai csak olaj volt a tűzre, különösen azután, hogy a Screen Actors Guild és az AMPTP képviselői közötti tárgyalás részleteit megosztották az interneten. Most Ron Perlman – aki sosem volt szégyenlős, ha arról volt szó, hogy elmondja a véleményét – egy videót osztott meg a közösségi médiában válaszul, és nyomdafestéket nem tűrő módon osztotta ki a Disney vezetőjét.

“Tudjuk, ki mondta ezt, és hol a f*szban lakik. Azt kívánod, hogy a családok éhezzenek, miközben te kib*szott 27 milliót [dollárban] keresel évente azért, mert nem alkotsz semmit? Légy óvatos, anyaszomorító, sokféleképpen elveszítheted az otthonodat.”

Perlman megjegyzései sokak szemöldökét felhúzták, egyesek átérzik, hogy mennyire dühös, mások pedig úgy érzik, hogy talán egy kicsit túl messzire ment. Nagyon érdekes, hogy évi 27 millió dolláros fizetést említ a videójában – mert állítólag pontosan ennyit keres a Disney elnök-vezérigazgatója, Bob Iger.

Bob Iger

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

A Marvel’s Spider-Man lett minden idők legsikeresebb szuperhősös játéka

A Disney vezérigazgatója ismertette a videójátékos eredményeket és terveket.

Előzetesek

Bejelentették a Vaiana folytatását, a premierdátummal együtt

Maui és Vaiana hamarosan újra útra kelnek! Itt az első teaser előzetes...

Fortnite Marvel
BREAKINGJátékok

A Disney milliárdokat fektet a Fortnite videójátékba

A Disney több évre szóló milliárd dolláros üzletet kötött az Epic Games-szel.