Vasember Pókember

Robert Downey Jr. szeretné látni, ahogy Tom Holland továbblép Pókember szerepétől

Egyszer minden kaland véget ér.

A Bosszúállók: Végjáték végén Robert Downey Jr. elköszönt a Marvel rajongóitól, végleg szögre akasztotta a Vasember-páncélt. Sok rajongónak a szíve megszakadt a grandiózus finálét látva, amikor Tony Stark feláldozta magát az univerzumért, miközben mások még mindig abban a reményben vannak, hogy egyszer visszatér. Talán a Multiverzumban, de erre kevés az esély.

A színész nemrég beismerte, nem akarja, hogy Tom Holland túl sokáig játssza Pókember szerepét. A fiatal színész minden idők legfiatalabb Pókembere lett, amikor 2015-ben megkapta a szerepet, azóta pedig a rajongók és a kritikusok egyik kedvencévé vált a filmvásznon. Hogy milyen út előtt áll a karakter, nem tudni. Rengeteg kérdés van ezzel kapcsolatban, hiszen a Spider-Man: No Way Home után lejár kontraktusa, bár sokan úgy gondolják, hogy Chris Evans és Robert Downey Jr. nyomdokaiba léphet.

Az Amerika kapitány: Polgárháborúban debütált a Marvelnél, és Downey Jr.-ra nemcsak a filmvásznon, hanem a való életben is mentoraként tekint az angol színész. A GQ készített interjút a napokban az idősebb színésszel, aki bevallotta, szeretné látni, amikor túllép a Pókember szerepén, és más alkotásokban is megtalálja örömét.

Nézd, Tom nem fogja Pókembert játszani 37 évesen. Legalábbis remélem, hogy nem így lesz. És amikor benne vagy a Marvel Moziverzumban, van egy érzés, hogy az egész élet ezzel kezdődik és végződik. De van élet az univerzumon kívül is. Ezt meg tudom erősíteni. Ott voltam, megcsináltam, zsebre tettem a pólót… Amit mondani próbálok az az, hogy volt egy Pókember Tom Holland előtt, és lesz egy Pókember Tom Holland után is. Ez a tény, Tommo. Sajnálom.Robert Downey Jr.

Ahogy már mondtuk, nem tudni, milyen jövőt szánnak Pókembernek, marad vagy távozik a trilógia végén. De az biztos, hogy Holland a franchise-on kívül is próbálkozik. Ő játssza a jövőre érkező Uncharted-film főszerepét, Daisy Ridley oldalán is feltűnik a napokban megjelenő Chaos Walking sci-fiben, valamint a Russo fivérek vele forgatták a Cherry drámát, bár a kritikákat olvasva, nem ezzel az alakításával fog bekerülni a legjobb színészek közzé.

Pókember
Total
23
Shares
Previous Article
WandaVision

A Marvel Moziverzum egyik legnagyobb stáblista utáni jelenetére került sor a WandaVision 8. epizódjában

Next Article

Még márciusban megmutatkozhat az Elden Ring

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!