Főoldal Filmek Robert Downey Jr. szeretné látni, ahogy Tom Holland továbblép Pókember szerepétől
Filmek

Robert Downey Jr. szeretné látni, ahogy Tom Holland továbblép Pókember szerepétől

Egyszer minden kaland véget ér.

503
Vasember Pókember
Forrás: Marvel Studios

A Bosszúállók: Végjáték végén Robert Downey Jr. elköszönt a Marvel rajongóitól, végleg szögre akasztotta a Vasember-páncélt. Sok rajongónak a szíve megszakadt a grandiózus finálét látva, amikor Tony Stark feláldozta magát az univerzumért, miközben mások még mindig abban a reményben vannak, hogy egyszer visszatér. Talán a Multiverzumban, de erre kevés az esély.

A színész nemrég beismerte, nem akarja, hogy Tom Holland túl sokáig játssza Pókember szerepét. A fiatal színész minden idők legfiatalabb Pókembere lett, amikor 2015-ben megkapta a szerepet, azóta pedig a rajongók és a kritikusok egyik kedvencévé vált a filmvásznon. Hogy milyen út előtt áll a karakter, nem tudni. Rengeteg kérdés van ezzel kapcsolatban, hiszen a Spider-Man: No Way Home után lejár kontraktusa, bár sokan úgy gondolják, hogy Chris Evans és Robert Downey Jr. nyomdokaiba léphet.

Az Amerika kapitány: Polgárháborúban debütált a Marvelnél, és Downey Jr.-ra nemcsak a filmvásznon, hanem a való életben is mentoraként tekint az angol színész. A GQ készített interjút a napokban az idősebb színésszel, aki bevallotta, szeretné látni, amikor túllép a Pókember szerepén, és más alkotásokban is megtalálja örömét.

Nézd, Tom nem fogja Pókembert játszani 37 évesen. Legalábbis remélem, hogy nem így lesz. És amikor benne vagy a Marvel Moziverzumban, van egy érzés, hogy az egész élet ezzel kezdődik és végződik. De van élet az univerzumon kívül is. Ezt meg tudom erősíteni. Ott voltam, megcsináltam, zsebre tettem a pólót… Amit mondani próbálok az az, hogy volt egy Pókember Tom Holland előtt, és lesz egy Pókember Tom Holland után is. Ez a tény, Tommo. Sajnálom.

Robert Downey Jr.

Ahogy már mondtuk, nem tudni, milyen jövőt szánnak Pókembernek, marad vagy távozik a trilógia végén. De az biztos, hogy Holland a franchise-on kívül is próbálkozik. Ő játssza a jövőre érkező Uncharted-film főszerepét, Daisy Ridley oldalán is feltűnik a napokban megjelenő Chaos Walking sci-fiben, valamint a Russo fivérek vele forgatták a Cherry drámát, bár a kritikákat olvasva, nem ezzel az alakításával fog bekerülni a legjobb színészek közzé.

Pókember
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Kraven, a vadász
Filmek

A Kraven, a vadász producere nagyon hihető magyarázatot adott arra, miért kellett decemberre tolni a premiert

Nehéz vitatkozni a Kraven, vadász producerével, hogy miért kellett nyárról télre áttenni...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Már a jegyelővétellel rekordot döntött a Deadpool & Rozsomák

Tényleg Deadpool és Rozsomák mentheti meg a Marvel Moziverzum jó hírnevét?