Főoldal Filmek Ridley Scottnak ötlete van a Szárnyas fejvadász harmadik részére
Filmek

Ridley Scottnak ötlete van a Szárnyas fejvadász harmadik részére

A franchise egykori rendezője és megalkotója most arról beszélt, hogy miben újítaná meg a Szárnyas fejvadász 3-at.

745

A franchise egykori rendezője és megalkotója most arról beszélt, hogy miben újítaná meg a Szárnyas fejvadász 3-at.

2017 alighanem az egyik legjobban várt filmje volt a Szárnyas fejvadász 2049, de még így sem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, és elképesztően pocsék bevételi mutatókat produkált a Box Office adatok listáján. Nem kis túlzás kijelenteni, hogy a tavalyi év egyik legnagyobb bukása lett a Szárnyas fejvadász folytatása, amit igazán azzal magyaráztak utólag, hogy túlságosan hosszú lett, de ami még ennél is elfogadhatóbb: sokat kellett várni az első rész után.

Mindez megkérdőjelezi egy harmadik Szárnyas fejvadász film elkészítését, de akad egy valaki a filmgyártásban, nevezetesen Ridley Scottnak hívják az illetőt, aki már fel is készült a harmadik részre. A Digital Spy készített interjút a rendezővel, aki elmondta, hogy kész a terveket bemutatni a Warner Bros. stúdiónak is:

Úgy gondolom, hogy az egy másik történet lenne. Van egy másik film, ami kész fejlődni és hogy elkészüljön, ezért biztos vagyok benne, hogy elkészül.

Egyfelől biztosak lehetünk abban, hogy Scottnak valóban van terve a harmadik részre, és ha támogatókat, illetve a stúdiót is meggyőzi, akkor talán a jövőben elkészülhet. Másfelől pedig nem szabad elfelejteni, hogy az első rész óta felnőtt egy új generáció, akiket a második résszel nem tudtak megszólítani, miért lenne ez máshogy egy újabb résszel? És itt jöhet Scott fontos kijelentése, hogy „egy másik történet”, ami megválaszolna több kérdést is a replikánsok és emberek kapcsolatában, így azok számára is érthető lenne a történet, akik elfelejtették megnézni az első részt.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Gladiator
BREAKINGFilmek

Megvan a Gladiátor folytatásának hivatalos címe

A címét és a logóját is bejelentették a Gladiátor folytatásának.

Dűne: Második Rész
BREAKINGFilmek

Hivatalosan is készül a Dűne 3. része

Trilógiaként zárul Paul Atreides története, elkészül a Dűne 3., azaz A dűne...