Főoldal Filmek Russo testvérek megválaszolták, hogy Nomad-ot látjuk-e a Végtelen háborúban
Filmek

Russo testvérek megválaszolták, hogy Nomad-ot látjuk-e a Végtelen háborúban

A Bosszúállók: Végtelen háború első anyagai óta pletykálták, hogy esetleg Steve Rogers Nomadot alakítja majd a filmben. A rendezők megválaszolták ezt.

755

A Bosszúállók: Végtelen háború első anyagai óta pletykálták, hogy esetleg Steve Rogers Nomadot alakítja majd a filmben. A rendezők megválaszolták ezt.

Az Amerika kapitány: Polgárháború zárósoraiban láttuk, ahogy a Kapitány eldobta a pajzsot. A képsor után a rajongók azon kezdtek el spekulálni, hogy vajon a Bosszúállók: Végtelen háborúban felveszi-e Steve Rogers az ismert Nomad alteregóját.

Steve Rogersnek a Kapitányon kívül van egy másik szuperhős alakja is, amit azután vett fel, hogy lemondott az ismert Amerika kapitány szerepről. A Marvel képregényuniverzumában miután Rogers eldobta a pajzsot, szakállt növesztett és még a jelmezéről is eltávolította a csillagot. Az első pletykák a D23 és a San Diego-i Comic-Con után jelentek meg, ahol új külsőben mutatták meg Chris Evans karakterét. Később ezt a pletykák látszólag Russo testvérek is megerősítették, hogy valóban Nomadot látjuk a Végtelen háborúban, de egyszer és mindenkorra most tisztázta a két rendező ezt a kérdést:

Látni fogod ezekben a Bosszúállók-filmekben, hogy milyen különleges utazáson vesz részt a karakter. Néhány ember azt kezdte el találgatni, hogy vajon Nomadot látjuk-e a Bosszúállók 3-ban, és bárcsak azt mondhatnám, hogy igen, de ő csak a karakter szelleme lesz.

Azt nem árulták el az ACE Comic Conon, hogy mit takar a „szelleme” kifejezés, hiszen ilyen identitással eddig nem találkoztunk nyomtatott formában. Bár az azért világossá vált, hogy Nomad megjelenésére még várnunk kell. A Bosszúállók: Végtelen háború hazai bemutatója 2018. április 26-án lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események