Wide Screen
Image default
Pletykák

Ridley Scott még mindig egy Alien: Covenant folytatáson dolgozik?

Az Alien franchise mindenkori atyja, Ridley Scott nem tesz le, hogy elkészüljön az Alien: Covenant folytatása.

Miközben Katherine Waterston színésznő semmit sem hallott az Alien: Covenant folytatásról, addig a mindig megbízható forrásokra hivatkozó Deadline értesülései szerint Ridley Scott még nem mondott le teljesen az újabb Alien-filmről, köszönhetően a Disney és a Fox egyesülésének. Igen, a jelek szerint a 20th Century Fox felvásárlása mentheti meg az elvetett Alien: Covenant folytatást.

A héten lezárult a hosszú hetek óta tartó felvásárlási ügylet a The Walt Disney és a 21th Century Fox vállalat között, mely értelmében a Disney hivatalosan is magáénak mondhatja a Fox tulajdonában álló filmes jogokat, köztük az Alien franchiset. A jelek szerint Ridley Scott és produkciós cége már elő is vette a terveket az Alien: Awakening című folytatásról.

Úgy tűnik, hogy Ridley Scott és a Scott Free produkciós cég esélyes a maradásra: a következő Alien filmrészen Scott jelenleg is dolgozik. Várhatóan Scott következő filmje a Merlin lesz, egy élőszereplős varázslófilm a Disneynek.

A rendező még 2017-ben beszélt egy potenciális folytatásról, azonban az Alien: Covenant fogadtatása nem olyan volt, amit a stúdió várt, így egy időre elvetették Scott tervét. Ugyanakkor a direktor nem olyan rég elárulta, hogy reméli, a Disney nem mond le a filmszériáról.

Remélem, hogy még mindig ott leszek, tehát bármilyen sötét történetet is terveznek – lévén, hogy a Disneyről van szó -, az idegenek továbbra is láthatóak lesznek. Szerintem foglalkozni kellene velük, mert amikor az embernek egy kemény és gyors franchise van a kezében, ami iránt folyamatos az érdeklődés, őrültség nem foglalkozni vele.

Ridley Scott

Ne felejtsük el, hogy James Cameron nem olyan rég arról beszélt, hogy kampányolni fog Neill Blomkamp Alien 5. projektje mellett, miután Scott keresztbe tett neki az Alien: Covevnant-tel. Előbb vagy utóbb a Disney Alien-filmet fog készíteni, a kérdés inkább csak az, hogy Blomkamp vagy Scott forgasson?

Alien: Covenant

Még több a témában...

Zsivány Egyes – új karaktert mutattak be

Kévés Bence Mihály

Itt a LEGO Star Wars sorozat előzetese

Kévés Bence Mihály

Nagy felbontású képek a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet filmből

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább