Rian Johnson

Rian Johnson szívesen rendezné a The Mandalorian második évadának egyik részét

Rian Johnson a háttérben már az új Star Wars-trilógián dolgozik, de közben szívesen forgatna egy részt a The Mandalorian második évadából.

Rian Johnson a háttérben már az új Star Wars-trilógián dolgozik, de közben szívesen forgatna egy részt a The Mandalorian második évadából.

A Disney+ streamingszolgáltató élőszereplős Star Wars-sorozata végre meghozta a várt elismerést a Disneynek, a kritikusok és a rajongók is elismerően nyilatkoznak a sorozatról, ami a Birodalom bukása után, de még az Első Rend felemelkedése előtt játszódik távol a messzi-messzi galaxisban, főszerepben pedig a Mandalór Köztársaság egyik harcosával. Még csak négy részen vagyunk túl a 9 részesre tervezett első évadból, de a Disney már berendelte belőle a folytatást, sőt, akár még egy mozifilmet is el tudnának képzelni Pedro Pascal főszereplésével.

Rian Johnson elárulta, hogy nyitott lenne a filmezésre, amennyiben Jon Favreau, a sorozat producere és írója lehetőséget adna számára, hogy egy részt forgasson a The Mandalorian-sorozat következő évadából, s mindezt úgy, hogy nagy felháborodást váltott ki a rajongók táborában a VIII. rész.

Néhány hete már kezdetét vette a második évad forgatása, s nem úgy tűnik, hogy Johnson lehetőséget kapna. A ReelBlend készített interjút a rendezővel, aki elárulta, amennyiben lesz szabad ideje, akkor szívesen beugrana a The Mandalorian forgatására, de nemcsak a munkálatokat nézné meg, ahogy tette azt az első évadnál, hanem a kamera mögött is kipróbálná magát.

Nem lesz könnyű dolga, ha valóban rendezni is szeretne, hiszen a rendezői teendőkért nagy verseny folyik. Az első évadnál olyan rendezők kaptak lehetőséget eddig, mint Dave Filoni, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa, Deborah Chow, valamint Taika Waititi. Most azonban a Star Wars: Az utolsó Jedik rendezője is bejelentkezett egy részre.

Total
6
Shares
Previous Article

Zűrök a WWE 2K21 körül

Next Article

Megérkezett a Nincs idő meghalni első teasere

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!