Wide Screen
Image default
Filmek

Rian Johnson szívesen rendezné a The Mandalorian második évadának egyik részét

Rian Johnson a háttérben már az új Star Wars-trilógián dolgozik, de közben szívesen forgatna egy részt a The Mandalorian második évadából.

Rian Johnson a háttérben már az új Star Wars-trilógián dolgozik, de közben szívesen forgatna egy részt a The Mandalorian második évadából.

A Disney+ streamingszolgáltató élőszereplős Star Wars-sorozata végre meghozta a várt elismerést a Disneynek, a kritikusok és a rajongók is elismerően nyilatkoznak a sorozatról, ami a Birodalom bukása után, de még az Első Rend felemelkedése előtt játszódik távol a messzi-messzi galaxisban, főszerepben pedig a Mandalór Köztársaság egyik harcosával. Még csak négy részen vagyunk túl a 9 részesre tervezett első évadból, de a Disney már berendelte belőle a folytatást, sőt, akár még egy mozifilmet is el tudnának képzelni Pedro Pascal főszereplésével.

Rian Johnson elárulta, hogy nyitott lenne a filmezésre, amennyiben Jon Favreau, a sorozat producere és írója lehetőséget adna számára, hogy egy részt forgasson a The Mandalorian-sorozat következő évadából, s mindezt úgy, hogy nagy felháborodást váltott ki a rajongók táborában a VIII. rész.

Néhány hete már kezdetét vette a második évad forgatása, s nem úgy tűnik, hogy Johnson lehetőséget kapna. A ReelBlend készített interjút a rendezővel, aki elárulta, amennyiben lesz szabad ideje, akkor szívesen beugrana a The Mandalorian forgatására, de nemcsak a munkálatokat nézné meg, ahogy tette azt az első évadnál, hanem a kamera mögött is kipróbálná magát.

Hogy a pokolba ne, ember! Igen, ha lenne időm, akkor szívesen részt vennék. Meglátogattam az első évad forgatását, és csodálatos nézett ki. Nagyon szórakoztatónak tűnt.
Rian Johnson

Nem lesz könnyű dolga, ha valóban rendezni is szeretne, hiszen a rendezői teendőkért nagy verseny folyik. Az első évadnál olyan rendezők kaptak lehetőséget eddig, mint Dave Filoni, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa, Deborah Chow, valamint Taika Waititi. Most azonban a Star Wars: Az utolsó Jedik rendezője is bejelentkezett egy részre.

Még több a témában...

Bébi Yoda még aranyosabb is lehetett volna, Jon Favreau a karakter hosszú tervezési folyamatáról mesélt

Kévés Bence Mihály

Pedro Pascal szerint az agyad eldobod majd a The Mandalorian második évadától

Kévés Bence Mihály

Mégsem Temuera Morrison bújik Boba Fett páncéljába, hanem Timothy Olyphant kelti életre?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat