Főoldal Filmek Rian Johnson szerint Rey szüleinek kiléte még nyitott kérdés
Filmek

Rian Johnson szerint Rey szüleinek kiléte még nyitott kérdés

Rian Johnson ugyan próbált válaszokat adni Rey származására Az utolsó Jedikben, de úgy tűnik, hogy továbbra is nyitott kérdés.

743

Rian Johnson ugyan próbált válaszokat adni Rey származására Az utolsó Jedikben, de úgy tűnik, hogy továbbra is nyitott kérdés.

A Star Wars: Az utolsó Jedik egyik legmeghatóbb pillanata az volt, mikor Kylo Ren (Adam Driver) elárulta Reynek (Daisy Ridley), hogy kik is valójában a jakkui lány szülei. Rian Johnson Kyle Renen keresztül válaszolta meg a kérdést, vagyis, hogy

Rey szülei alkoholisták voltak, akik eladták őt, csakhogy vedelhessenek. Egy senkik voltak, és most egy jelöletlen sírban fekszenek valahol.

A rendező korábban kifejtette egy interjúban, hogy szerinte abban a pillanatban Kylo Ren nem hazudott Reynek, az igazságot mondta, de most mégis úgy tűnik, hogy nem olyan biztos abban a rendező. Sok rajongó is máshogy képzelte el a történetét, és sokan Skywalker, vagy Plapatine leszármazottját látták a lányban, de nincs minden veszve, még változhat a történet a 9. részre – derült ki a The Huffington Postnak adott interjúból:

Bármi lehetséges, és mivel nem én írom a következő film forgatókönyvét, hanem J.J. Abrams és Chris Terrio, ezért bármi megtörténhet. Obi-Wan beszéde egy bizonyos szempontból mindig érvényes ezekre a filmekre, tehát úgy gondolom, hogy mindig gondolni kell arra, milyen kontextusban adják meg az információ. De számomra drámai szempontból az a jelenet ott, abban a pillanatban logikusnak tűnt.

Vajon Johnson ezzel azt szerette volna mondani, hogy utólag megbánta, amiért ennyire egyszerűen megválaszolta Rey származását? Nos, 2019-ben minden kiderül, ugyanis akkor érkezik az új trilógia befejező része.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Megalopolis
Előzetesek

A Megalopolis teaser előzetese bemutatja Francis Ford Coppola római epikus meséjét a modern Amerikában

A Megalopolis monumentális előzetesét bemutatták, miközben még mindig nem talált forgalmazóra a...

Star Wars: Skywalker kora
Filmek

A Die Hard mintájára Daisy Ridley terroristákkal harcol London legnagyobb felhőkarcolóján

Daisy Ridley leforgatta következő filmjét, amelyben terroristákkal harcol.