x
Filmek

Rey új külsővel tér vissza a Star Wars: Episode VIII-ban?

Edzőtermi videó készült arról, amint Daisy keményen tolja a gyakorlatokat, csak éppen semmit sem látunk az emlegetett Rey új hajviseletről.

Rey új külsővel tér vissza a Star Wars: Episode VIII-ban?
  • Publishedjúlius 8, 2016

Edzőtermi videó készült arról, amint Daisy keményen tolja a gyakorlatokat, csak éppen semmit sem látunk az emlegetett Rey új hajviseletéről.

A hétvégén Mark Hamill a Star Wars: Episode VIII visszatérő sztárja megerősítette, hogy hamarosan befejezik a forgatást. Mindez azt jelenti, hogy július 22-én hivatalosan is leteszik a csapótáblát, és zárt ajtók mögé vonulnak a stábtagokkal, hogy elkészítsék az effekteket, a vágásokat, és az apróbb simításokat a nyolcadik részhez.

Mark Hamill után Daisy Ridley is elárulta, hogy új külsőt kap Rey. Sajnos még nem láthattuk ezt az új „megjelenést” sehol. Az Instagramon rendkívül aktív a színésznő, de figyelt mindenre, jól eltakarta a frizuráját a kíváncsi szemek elől. Könnyen előfordulhat, hogy mindez csak ugratás, és ezekből a változtatásokból semmit sem látunk a filmben, ha pedig igen, akkor valamikor a film végén – ezek csak spekulációk, nem konkrét tények. Rey a következőt mondta Instagram-fiókján:

MEGLEPETÉS! Egy szerdai munkaszünet, mert nem tudom, hogy lesz-e időm edzeni pénteken. Beugrottam az edzőterembe a különböző felvonások között, így egy fejvédőt viseltem, hogy megvédjem Rey hajstílusát az instagramos bámészkodóktól…

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.