Rey új külsővel tér vissza a Star Wars: Episode VIII-ban?

Edzőtermi videó készült arról, amint Daisy keményen tolja a gyakorlatokat, csak éppen semmit sem látunk az emlegetett Rey új hajviseletről.

Edzőtermi videó készült arról, amint Daisy keményen tolja a gyakorlatokat, csak éppen semmit sem látunk az emlegetett Rey új hajviseletéről.

A hétvégén Mark Hamill a Star Wars: Episode VIII visszatérő sztárja megerősítette, hogy hamarosan befejezik a forgatást. Mindez azt jelenti, hogy július 22-én hivatalosan is leteszik a csapótáblát, és zárt ajtók mögé vonulnak a stábtagokkal, hogy elkészítsék az effekteket, a vágásokat, és az apróbb simításokat a nyolcadik részhez.

Mark Hamill után Daisy Ridley is elárulta, hogy új külsőt kap Rey. Sajnos még nem láthattuk ezt az új „megjelenést” sehol. Az Instagramon rendkívül aktív a színésznő, de figyelt mindenre, jól eltakarta a frizuráját a kíváncsi szemek elől. Könnyen előfordulhat, hogy mindez csak ugratás, és ezekből a változtatásokból semmit sem látunk a filmben, ha pedig igen, akkor valamikor a film végén – ezek csak spekulációk, nem konkrét tények. Rey a következőt mondta Instagram-fiókján:

MEGLEPETÉS! Egy szerdai munkaszünet, mert nem tudom, hogy lesz-e időm edzeni pénteken. Beugrottam az edzőterembe a különböző felvonások között, így egy fejvédőt viseltem, hogy megvédjem Rey hajstílusát az instagramos bámészkodóktól…

Total
0
Shares
Previous Article

Mark Hamill megszabadult a jedik rettegett szakállától?

Next Article

Alien: Covenant: Videón az új Xenomorph

Related Posts
Wide Screen YouTube