Star Wars: Skywalker kora

Részletgazdag képet kaptunk a Sötét Oldal Rey dupla pengéjű fénykardjáról

A Star Wars: Skywalker kora legsokkolóbb momentuma volt, mikor a D23 Expo előzetesében Reyt a Sötét oldalon piros, dupla pengéjű fénykarddal mutatták.

A Star Wars: Skywalker kora legsokkolóbb momentuma volt, mikor a D23 Expo előzetesében Reyt a Sötét oldalon piros, dupla pengéjű fénykarddal mutatták.

A Disney és a Lucasfilm nem rettent el attól sem, hogy néhány kulcsfontosságú jelenetet mutasson a Skywalker kora előzeteseiben, köztük Rey sötét oldalát is felfedték. Jövő héten kiderül, hogy mindez mit jelent, újból csak egy víziót láttunk, vagy valami másról van szó, esetleg Palpatine őrült tervéről, aki a háttérből irányította a dolgokat, bábuként vezette Snoke legfőbb vezért.

Most azonban az EFX Collectibles oldalnak köszönhetően elmélyülhetünk Rey titokzatos dupla pengéjű fénykardjának részleteiben, amit természetesen a Lucasfilm csapata készített. Limitált darabszám készült a replikából világszerte csak 750 darabot terveznek árusítani. A leírás szerint a replika egy-egy méretarányban másolja a filmben használt igazit, teljes egészében alumíniumból készült, minden egysége fém, és még a csuklópánt is működik rajta. A fénykardra már elő lehet rendelni, melynek ára 500 dollár (mostani árfolyam szerint ez 150 ezer forint).

Várhatóan az elkövetkező hónapokban majd olcsóbb másolatokat is megvásárolhatunk a különböző aukciós portálokon, de az már más kérdés, hogy mennyire pontosan másolják majd az eredetit, és olyan lenyűgözők lesznek-e, mint az EFX oldalán megvásárolható replika. Jövő héten pedig kiderül, hogy mit jelent Rey sötét oldala.

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19.

Total
1
Shares
Previous Article
James Gunn

James Gunn tisztázta, hogy a Végjáték miatt át kell-e írni A galaxis őrzői vol. 3. forgatókönyvét

Next Article
Kevin Feige

Kevin Feige megerősítette, hogy a következő grandiózus film tervein már dolgoznak

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!