Főoldal Játékok Rengeteg újdonsággal bővült a Borderlands 3
Játékok

Rengeteg újdonsággal bővült a Borderlands 3

A Borderlands 3-hoz még mindig záporoznak a tartalmak.

431

A Borderlands 3-hoz még mindig záporoznak a tartalmak.

Borderlands 3 két izgalmas újdonsággal bővült, a Mayhem Mode 2.0 frissítéssel és a Revenge of the Cartels szezonális eseménnyel. Előbbi teljesen átalakítja a játék Mayhem Mode rendszerét friss és ötletes kihívásokkal, míg az utóbbi egy sor ambiciózus, limitált idejű aktivitást kínál tele új helyszínekkel, ellenfelekkel és felszerelésekkel. A Mayhem Mode a Borderlands 3 fő kampányának befejeztével válik elérhetővé, és lehetőséget ad, hogy felcsavarjuk a játék nehézségét, jobb zsákmányokért cserébe. A Mayhem Mode 2.0 frissítéssel ez az élmény jelentősen változatosabbá teszi a játékot.

Itt van továbbá a masszív frissítés második fele, a Revenge of the Cartels. Ez az ingyenes játékbeli esemény 2020. április 23-tól egészen 2020. június 4-ig tart, és vadonatúj helyszíneket, ellenfeleket, limitált idejű kihívásokat, valamint természetesen rengeteg felmarkolható új felszerelést tartogat. Az emberi szokások tanulmányozása során Saurian barátunk, Maurice rossz társaságba keveredett, és az Eridium Cartel vezére, Joey Ultraviolet adósa lett. Maurice pikkelyes hátsójának megmentéséhez szembe kell szállnunk Joey-val és csatlósaival a fényűző Villa Ultraviolet rejtekhelyén.

A bővítmények már elérhetőek PC-n, PS4-en és Xbox One-on a Season Pass részeként.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Dune: Awakening
Játékok

Arrakis életre kel a Dune: Awakening című online túlélős játékban

Új előzetesen csodálhatjuk meg a Dűne világában játszódó új túlélős MMO-t.

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 frissítés érkezik március 7-én

Ezeket az újdonságokat hozza a Marvel’s Spider-Man 2 következő frissítése.