Főoldal Játékok Rengeteg új dolog került ki a legújabb Resident Evil Showcase során
Játékok

Rengeteg új dolog került ki a legújabb Resident Evil Showcase során

Kaptunk új demot is és még rengeteg más érdekes tartalmat.

305

Túlzás nélkül állíthatjuk azt, hogy az egyik legjobban tájékozottak manapság a Resident Evil következő részéből vagyunk. Példás amit csinálnak a fejlesztők, hiszen nagyon nagy belelátást nyújtanak a folyamatokba és elárasztanak minket rengeteg kontenttel is. Az éjjeli showcase-en is sok-sok dolog történt, amit most röviden összefoglalunk.

Kaptunk először is egy teljesen új előzetest, ami eddig nem látott helyekre vitt el minket. Olyan karakterek is feltűnnek benne, mint Chris Redfield, vagy a sokat emlegetett fejszés óriás. Nem mi leszünk azonban az egyetlenek, a falunak van egy pár túlélője, akikkel együtt kell majd dolgoznunk a rejtélyek megoldásán. Valamiért elfordult tőlük Mother Miranda és már nem védi meg őket.

Elérhető lesz egy újabb demo is, ami egy óra szabad barangolást nyújt a játék területén. Itthon ez május 2 hajnal két órától 24 órán keresztül nyújtja majd a lehetőséget az alkotás kipróbálására. A PlayStation tulajok megint jobban járnak, hiszen megkapják az “8 hours in Village” nevű demot is. Ebben a falut április 18 este 7 órától lehet felfedezni fél órára és kapnak még egy kastély demot is, ahol szintén fél órájuk van, amit április 25 este 7 órától próbálhatnak.

Lesz mercenaries mód is, amiben egy meghatározott mennyiségű ellenséget kell legyőznünk a lehető leggyorsabban közvetlenül a kampány után. Itt nagyon élni fog az idő tényező. Továbbá rendeznek majd egy közös eventet a Dead by Daylight-tal is. Rengeteg új tartalmat és előzetest kaptunk a játékhoz, azonban azt kell mondanunk, egy kicsit barátságtalan a demo beosztása. Sebaj, a PlayStation tulajok már a mai nappal kezdve elő tudják azt tölteni, így azzal sem kell időt pazarolni.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 frissítés érkezik március 7-én

Ezeket az újdonságokat hozza a Marvel’s Spider-Man 2 következő frissítése.

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.

Microsoft Xbox
Játékok

Ez a négy Xbox-játék érkezik PlayStationre és Nintendo Switch-re

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy mely Xbox-játékok jönnek a rivális konzolokra.