Wide Screen
Image default
Játékok

Rekordösszegért készül a Halo Infinite!

A játéktörténelemben egy alkotás sem került még ilyen sokba. A Microsoft igencsak szabadon engedi a 343 Industriest az új Halo kapcsán.

Készültek már igencsak drága játékok, elég csupán a GTA V-re vagy a Red Dead Redemption 2-re gondolni. Ezek ugyan behozták már az árukat, viszont akkor hatalmas beruházásként élték meg őket a kiadók. A Microsoft szeretne az eddigiekre rálicitálni, és egy minden eddiginél többe kerülő Halot letenni az asztalra.

Köztudott az Xbox One sikertelensége a vetélytárssal szemben. Ez nagymértékben tulajdonítható a rosszul felépített marketingnek, hiszen teljesen Xbox exkluzív játék igencsak kevés volt (mondjuk olyanból sem volt sokkal több, amely PC-re is megjelent volna). Valószínűleg ezt kijavítják majd a következő generációban, addig is itt van belőle talán az első fecske.

A 343 Industries nem kevesebb mint 500 millió dollárt kapott csupán a Halo Infinite fejlesztésére. Azért is tekinthetjük ezt annyira elrugaszkodott számnak, mert a német Xbox Dynasty úgy tudja, ebben nincsenek benne a marketing költségek. Viszonyításképpen a GTA V mindennel együtt olyan 270 millió dollárjába fájt a Rockstarnak. Lesz helye a pénznek, hiszen az Infinite nyílt világú lesz, ráadásul egy ideig elméletileg nem fejlesztenek új Halot, hanem ezt bővítik ingyenes és fizetős kiegészítőkkel.

Valószínűleg ez a projekt nem a megtérülésről szól, inkább egy igencsak költséges marketingkampányt láthat benne a Microsoft, amely az új konzolról fog szólni. A játék valamikor a jövőben érkezik Xbox One-ra, PC-re és a titokzatos új Xboxra egyaránt.

Még több a témában...

Megjelent a eFootball PES 2020

Héja Szabolcs

Az első fecske az X019-ről

Sinka Tamás

Végre megjelent a The Outer Worlds

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon