Főoldal Játékok Regisztrálj most, hogy esélyed legyen kipróbálni a Tekken 8-at egy closed network teszten most júliusban
Játékok

Regisztrálj most, hogy esélyed legyen kipróbálni a Tekken 8-at egy closed network teszten most júliusban

A TEKKEN 8, a legendás franchise következő darabja 2023. július 21-én kezdődő Closed Network teszt (CNT) keretében lesz játszható a kiválasztott játékosok számára PlayStation 5-ön, Xbox Series X|S-en és PC-n.

513
Tekkeon 8

A Bandai Namco Studio Inc. által fejlesztett TEKKEN 8 az eddigi leglátványosabb képi megjelenésű TEKKEN címnek ígérkezik, és jelentős újításokkal érkezik a harc terén, egy új “agresszív” harcrendszerrel, amely a támadó játékstílusra ösztönöz, jutalmazva azokat, akik támadásban maradnak látványos mozdulatokkal. Az elkövetkezendő CNT-vel a játékosok megtapasztalhatják ezt az új filozófiát, és segíthetik a TEKKEN 8 mechanikáinak, és funkcióinak fejlesztését.

A TEKKEN 8 CNT online szemtől-szembe „Ranked match”-eket fog bemutatni cross-platform meccskereséssel. A kiválasztott játékosok 16 különböző karakter közül választhatnak, köztük Jin, Kazuya, Paul, Law, King, Lars, Jack 8, Xiaoyu, Nina, Leroy, Lili, Asuka, Hwoarang, Bryan, és újonnan bejelentett Claudio. 5 színtér lesz elérhető: Urban Square, Yakushima, Rebel Hangar, Sanctum, és Arena.

A CNT 2 külön alkalommal lesz elérhető. Az első héten csak PlayStation 5-ön, viszont a második héten mind a három platformon elérhető lesz., PlayStation 5, Xbox Series X|S, és PC. Xbox Live Gold, vagy PlayStation Plus nem szükséges a részvételhez. Akik rész szeretnének venni, azok már meg is kezdhetik a regisztrációt ezen a honlapon. A CNT résztvevőit érkezési sorrendben választják ki. További infomrációk a TEKKEN 8 CNT-vel kapcsolatban itt található.

A TEKKEN 8 CNT alkalmak dátumai, és ideje:

 1. hét – Kizárólag PlayStation 5
  Július 21., 10:00 (CEST) – Július 24., 9:00 (CEST)
  Karbantartás várható július 21., 22:00 (CEST), és július 22., 1:00 (CEST) között.
 2. hét – PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC
  Július 28., 10:00 (CEST) – Július 31., 9:00 (CEST)
  Karbantartás várható július 29., 10:00 (CEST), és július 29., 13:00 (CEST) között
  Július 28., 10:00 (CEST) – Július 31., 9:00 (CEST)
  Karbantartás várható július 29., 10:00 (CEST), és július 29., 13:00 (CEST) között

Az első héten részt vevő PlayStation 5 játékosok a második héten is részt vehetnek.

Szerző
Faragó Dániel

Gamer, videójátékos újságíró és Star Wars rajongó. Akkor került kapcsolatba a játékokkal, amikor először a kezébe adták a Rogue Squadront és a Tomb Raidert. 2019-ben kezdett el videójátékokról írni a Ziro.hu oldalán, majd ezt kibővítve folytatta a Rebo.hu felelős szerkesztőjeként.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Call of Duty: Black Ops 6
Játékok

Nem, nem lesz 310 GB a Call of Duty: Black Ops 6 mérete

Az Activision tisztázta az új Call of Duty fájlméretéről szóló pletykákat.

Indiana Jones and the Great Circle
Játékok

Izgalmas előzetest kapott az Indiana Jones and the Great Circle

Indy a Himaláján csap össze a nácikkal ezúttal.