Főoldal Filmek Rebel Moon: kulisszák mögötti videót osztottak meg Zack Snyder űreposzából
Filmek

Rebel Moon: kulisszák mögötti videót osztottak meg Zack Snyder űreposzából

A Star Wars mintájára űreposzt épít a Netflix. Év végén érkezik a Rebel Moon.

590
Rebel Moon
Forrás: Netflix

Tegnap este Brazíliában került megrendezésre a Netflix Tudum rendezvénye, ahol számos készülő filmről és sorozatról szó esett, köztük Zack Snyder új részletet mutatott a Rebel Moon című filmjéből, a Netflix év végén megjelenő űreposzából. Néhány héttel ezelőtt már kaptunk képeket Snyder új filmjéből, amely egy távoli bolygón játszódik, melynek lakóinak fel kell venniük a harcot a zsarnok seregei ellen, akik el akarják venni az erőforrásaikat.

Snyder az előző évtizedben ideje nagy részét olyan DC-projektekkel töltötte, mint Az acélember és Az Igazság Ligája. Azóta a Netflixhez igazolt, és első nagy projektje A holtak serege volt, ami később spinoffot kapott A tolvajok serege címmel, amelyet feleségével és kreatív partnerével, Deborah Snyderrel közösen készített.

Zack Snyder egykor kacérkodott a gondolattal, hogy George Lucas után esetleg rendezne egy Star Wars-filmet. Amennyiben lehetőséget kapott volna Snyder, akkor a nagy Akira Kurosawa előtt tisztelegne egy epikus űroperával, amelyet A hét szamuráj ihletett. Az a film nem készült el, miután a Disney 2012-ben felvásárolta a Lucasfilm stúdiót, és ezzel Snyder terve a süllyesztőbe veszett. Az ötletet nem vetette el a rendező, mert lényegében a Rebel Moon azon gondolatok mentén született meg.

A történet ott veszi fel a fonalat, ahol a galaxis peremén lévő békés kolóniát egy Balisarius nevű zsarnoki régens seregei fenyegetik. A telepesek kétségbeesésükben egy titokzatos múltú fiatal nőt választanak ki, hogy a szomszédos bolygókról harcosokat toborozzon, akik segítenek az ellenállásban és felveszik a harcot a gonosz uralommal szemben.

A főszerepben Sofia Boutella alakítja Korát, egy titokzatos nőt, aki segíti a toborzást a bolygó békés lakói közül, hogy visszavágjanak a tekintélyelvű kormánynak. Doona Bae, Ray Fisher, Staz Nair, Michiel Huisman, Charlie Hunnam, E. Duffy és Djimon Hounsou a főszereplők.

Rebel Moon első részét 2023. december 22-én fogja bemutatni a Netflix.

Rebel Moon
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Terminátor: Sötét végzet
Sorozatok

Linda Hamilton nagy rajongója a sorozatnak, de nem fogja megnézni Stranger Things 5. évadát

Linda Hamilton kulcsszereplőt játszik a Stranger Things 5. évadában, de egy bizonyos...

Tőrbe ejtve: Az üveghagyma
Filmek

Kiderítették, mikor kezdődik a Tőrbe ejtve 3. forgatása

Rian Johnson keményen dolgozik a Tőrbe ejtve 3. részén.