Főoldal Filmek A részletek mellett több izgalmas képet is kaptunk Zack Snyder Rebel Moon című filmjéből
Filmek

A részletek mellett több izgalmas képet is kaptunk Zack Snyder Rebel Moon című filmjéből

Rengeteg képet kaptunk Zack Snyder Rebel Moon című filmjéből.

295
Rebel Moon
Forrás: Netflix

Nem sok eredeti sci-fivel találkozhatunk Hollywoodban, így nem meglepő, hogy Zack Snyder Rebel Moon című legújabb blockbusterét nagy figyelem övezi. A Netflix mélyűr-eposzában egy teljesen eredeti világot ismerhetünk meg, amivel olyan dolgot szeretnének létrehozni, mint George Lucas tette a Star Wars-szal.

A Vanity Fair keddi számában a Rebel Moon kapta a legnagyobb figyelmet, és bár a filmekről nem tudtunk meg rettentő sokat, néhány dologra azért fényderült ezekből a fényképekből. Snyder legérdekesebb megjegyzései között szerepel a leírásban, hogy a filmből végül miért lesz két rész. Nem nehéz kitalálni, Snyder filmjei gyakran hosszúak, főleg, ha ő mondja a végső szót, és nem szólnak bele a vágásba. A Watchmen Snyder rendezői vágásával három óra 10 perces, míg a Zack Snyder: Az Igazság Ligája valamivel több mint négy órás. Snyder szerint a Netflix abban hisz, hogy a két óránál rövidebb filmeket általában jobban kedvelik a nézők – annak ellenére, hogy a felhasználók szokása szerint egymás után több tévéepizódot is elnéznek.

Nem meglepő, hogy a Netflix arra kérte Snydert, hogy csökkentse a Rebel Moon eredeti játékidejét. Addig kesergett a rendező, hogy a rövidebb játékidővel megölik a karakterek ívét és a film témáját, azt a megoldást találták, hogy inkább két filmre osztják a történetet. Snyder szerint más kétrészes blockbusterekkel ellentétben a Netflix megjelenési ütemterve alapján nem kell majd hosszú hónapokat várnunk a Rebel Moon befejező részére sem.

Kompromisszumot kellett kötni más tekintetben is, ugyanis Snyder szerint a filmből készül egy minden korosztálynak szánt, valamint egy korhatáros, felnőtteknek szánt verzió, ami közelebb áll a rendező stílusához. Snyder filmjeiben gyakran találkozhatunk erőszakkal, káromkodással, véres jelenetekkel és meztelen jelenetekkel, azt viszont nem árulta el, hogy a családbarát kiadásból milyen elemeket fognak kivágni, továbbá a két változat játékideje jelentősen eltér-e majd egymástól.

Az ötlet egyszerre izgalmas és furcsa, mivel ezzel választás lehetőségét a nézők kezébe adják, akik így maguk dönthetik el, hogy melyik verzióban szeretnék megnézni a filmet. Ha minden jól megy, akkor a Rebel Moon első részét 2023. december 22-én fogja bemutatni a Netflix.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Berlin
Sorozatok

A Netflix megrendelte a Berlin második évadát

Nézettségi rekordokat döntött a Berlin, jön a folytatás belőle.

Terminátor: Sötét végzet
Sorozatok

Linda Hamilton nagy rajongója a sorozatnak, de nem fogja megnézni Stranger Things 5. évadát

Linda Hamilton kulcsszereplőt játszik a Stranger Things 5. évadában, de egy bizonyos...