Főoldal Sorozatok Politikai okok miatt nem tér vissza A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi egyik színésze
Sorozatok

Politikai okok miatt nem tér vissza A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi egyik színésze

Több ponton is változik A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi szereplőgárdája a második évadra.

345
A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi
Forrás: Amazon Studios

A Prime Video nemrégiben közzétette A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi második évadának első előzetesét, amely bepillantást enged több új és visszatérő karakterre, akik tovább folytatják a harcot Középfölde védelmében Sauron és erői ellen. Egy ismerős arc azonban jelentősen hiányzott, és most már tudjuk, miért.

Az Entertainment Weekly beszámolója szerint Nazanin Boniadi, aki az emberi gyógyítót, Bronwynt játszotta az első évadban, nem tér vissza a folytatásban, miután 2022-ben szünetet tartott a színészkedésben, hogy hazája, Irán valódi problémáira összpontosítson.

“2022 szeptemberében léptem ki a színészkedésből, hogy teljes mértékben az #WomanLifeFreedom felkelésre összpontosítsak Iránban, és hogy támogassam honfitársaimat, akik mindent kockára tesznek a szabadságért” – írta Boniadi az Instagramon. “Annak ellenére, hogy szenvedélyem a színészkedés, tudtam, hogy egy nagyon különleges projekt kell ahhoz, hogy ismét megosszam az időmet a nappali munkám és az aktivistaként való elhivatottságom között.”

Egy másik főszereplő, Joseph Mawle, tavaly búcsút vett a sorozattól, de karakterét, az orkok vezetőjét, Adart most Sam Hazeldine alakítja. Úgy tűnik, hogy Boniadi szerepét nem fogják újraosztani, ezért elképzelhető, hogy karakterét megölik (az első évad fináléjában egy majdnem halálos sebet kapott) még a második évad eseményei előtt.

A visszatérő szereplők között szerepel Morfydd Clark, Benjamin Walker, Charles Edwards, Charlie Vickers, Markella Kavenagh, Nazanin Boniadi, Ismael Cruz Cordova, Tyroe Muhafidin, Maxim Baldry, Cynthia Addai-Robinson, Owain Arthur, Trystan Gravelle, Ema Horvath, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Leon Wadham, Daniel Weyman és Sara Zwangobani. Ciarán Hinds (Trónok harca), Rory Kinnear (Penny Dreadful) és Tanya Moodie (A földre pottyant férfi) kulcsszerepekben csatlakoznak a szereplőgárdához.

A hivatalos leírás szerint “Sauron visszatért. Miután Galadriel eltaszítja magától, a Sötét Úr csak saját ravaszságában bízhat, ha létre akarja hozni a legendás Hatalom Gyűrűit. Ha sikerül neki, uralma alá hajthatja Középfölde minden lakóját. A 2. évadban a legkedveltebb és legkiszolgáltatottabb szereplőket hamarosan elborítja a sötétség, így meg kell találniuk a helyüket, miközben a világ a katasztrófa szélén egyensúlyoz.”

A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi második évada augusztus 29-étől streamelhető a Prime Video-n.

Nazanin Boniadi THE LORD OF THE RINGS THE RINGS OF POWER 053124 88a2a5868f7f424fbb57e3ae05d1b2f2
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események