Főoldal Előzetesek Szauron bosszúra készül A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi 2. évadának előzetesében
Előzetesek

Szauron bosszúra készül A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi 2. évadának előzetesében

A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi előzetesével bejelentették a 2. évad premiernapját is.

371

A Prime Video visszahozta J.R.R. Tolkien Középföldéjét a streaming világába 2022-ben bemutatott A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi című sorozatával, de a rajongók már több mint másfél éve várják a folytatást. Az első évad befejezése új kérdéseket vetett fel Gandalffal kapcsolatban és azzal, hogy hogyan folytatódhat a második évad. A streaming szolgáltató nemcsak azt jelentette be, mikor lesz a második évad premierje, hanem kiadott egy előzetest is, amely bemutatja Szauron félelmetes visszatérését.

Ahogy Galadriel mondja, készüljetek! Az első évad fináléja után, amely megerősítette, hogy Halbrand valójában Szauront játszotta mindvégig, a második évad előzetese megmutatja, hogy az ikonikus gonosztevő folytatja hatalom- és bosszúkeresését Középföldéért vívott harcában. Az új epizódok címe is jelentést nyer, mivel Szauron felügyeli a Hatalom Gyűrűinek elkészítését, amelyről elnevezték a sorozatot.

Az Amazon Studios globális televíziózásért felelős vezetője, Vernon Standers nyilatkozatai alapján az új évad cselekménye sokkal gyorsabban beindul, mivel az első évadban már lefektették az történet és a karakterek alapjait.

Az első betekintés azt is megerősíti, hogy kik térnek vissza az első évad szereplőgárdájából, köztük Morfydd Clark Galadrielként, Robert Aramayo Elrondként, Owain Arthur Durin hercegként, Ismael Cruz Córdova Arondirként és Charles Edwards Celebrimborként, és természetesen Charlie Vickers Szauron szerepében, illetve sokan mások még. Emellett számos új szereplő is csatlakozik a gárdához, köztük a Trónok harca és a Bridgerton színészei is.

A Hatalom Gyűrűi második évadának forgatása még a 2023-as WGA írói sztrájk előtt véget ért, és az új epizódokat augusztus 29-én, csütörtökön tűzi műsorra a Prime Video.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események