Főoldal Játékok Pokoli körülmények uralkodhatnak a Skull&Bones háza táján
Játékok

Pokoli körülmények uralkodhatnak a Skull&Bones háza táján

Az ígéretes kalózjáték a jelek szerint nem is olyan sokára a Cyberpunk szerepét fogja átvenni.

482

Egy magát belső forrásnak kikiáltó személy árult el egészen sok dolgot az érzetre már örökké készülő Skull&Bones-ról. Nagyjából azt kell erről tudni, hogy a Ubisoft Singapore kezdte fejleszteni és 2017-ben villantották meg az első előzetest róla. Következő évben aztán láthattunk egy viszonylag hosszabb játékmenet videót is belőle, azonban azóta sem érkezett meg, és a jelek szerint tovább csúszik.

A forrás állítása szerint rettenetesen haladnak a fejlesztéssel, annyira rosszul, hogy már többször újra is kezdték. Sosem sikerült azonban olyat letenni az asztalra, amire a Ubisoft áldását adta volna. Megunták a franciák ezt a tempót és átadták a Ubisoft Montréal csapatának, hogy ők fejezzék be a játék fejlesztését. Az információ szerint valamiféle megállapodást kötöttek a szingapúri állammal, így az alkotásnak el kell készülnie 2022-re.

A stúdiónál dolgozó ismerőse szerint fel is állítottak már egy csapatot, akiknek csak az lesz a dolga, hogy kigyomlálják kicsit a projektet és ki tudjanak adni valamit a kitűzött határidőre. Igen, ez a legkevésbé sem biztató körülmény a Cyberpunk 2077 bukása után. Az emberek egy teljesen kész játékot vártak, hiszen már rengeteg ideje készül… 

A valóság azonban úgy néz ki az lesz, hogy megpróbálnak valamit kiadni a határidőre, hogy teljesíteni tudják a megállapodást. Nagyon szomorú egy egészen ígéretes projektet így látni, reméljük azért ennyire nem rossz a helyzet és csak akkor fogják majd a nyilvánosság elé tárni az alkotást, ha az megérik arra, és megfelelő állapotban lesz.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Splinter Cell
Játékok

Mai közönség számára frissítik a Splinter Cell Remake történetét

A Ubisoft a mai kor igényei szerint mesélné el újra a klasszikus...

Stellar Blade
PlayStation

Várakozáson felül teljesített a Stellar Blade, tervben van a PC-s változat

A Shift Up új PS5 exkluzív játéka hangos siker lett, folytatások is...

XDefiant
Játékok

Már előtölthető az XDefiant és itt a hivatalos gépigény is

A Ubisoft új online aréna shootere pár napon belül érkezik.