Pokoli körülmények uralkodhatnak a Skull&Bones háza táján

Az ígéretes kalózjáték a jelek szerint nem is olyan sokára a Cyberpunk szerepét fogja átvenni.

Egy magát belső forrásnak kikiáltó személy árult el egészen sok dolgot az érzetre már örökké készülő Skull&Bones-ról. Nagyjából azt kell erről tudni, hogy a Ubisoft Singapore kezdte fejleszteni és 2017-ben villantották meg az első előzetest róla. Következő évben aztán láthattunk egy viszonylag hosszabb játékmenet videót is belőle, azonban azóta sem érkezett meg, és a jelek szerint tovább csúszik.

A forrás állítása szerint rettenetesen haladnak a fejlesztéssel, annyira rosszul, hogy már többször újra is kezdték. Sosem sikerült azonban olyat letenni az asztalra, amire a Ubisoft áldását adta volna. Megunták a franciák ezt a tempót és átadták a Ubisoft Montréal csapatának, hogy ők fejezzék be a játék fejlesztését. Az információ szerint valamiféle megállapodást kötöttek a szingapúri állammal, így az alkotásnak el kell készülnie 2022-re.

A stúdiónál dolgozó ismerőse szerint fel is állítottak már egy csapatot, akiknek csak az lesz a dolga, hogy kigyomlálják kicsit a projektet és ki tudjanak adni valamit a kitűzött határidőre. Igen, ez a legkevésbé sem biztató körülmény a Cyberpunk 2077 bukása után. Az emberek egy teljesen kész játékot vártak, hiszen már rengeteg ideje készül… 

A valóság azonban úgy néz ki az lesz, hogy megpróbálnak valamit kiadni a határidőre, hogy teljesíteni tudják a megállapodást. Nagyon szomorú egy egészen ígéretes projektet így látni, reméljük azért ennyire nem rossz a helyzet és csak akkor fogják majd a nyilvánosság elé tárni az alkotást, ha az megérik arra, és megfelelő állapotban lesz.

Total
1
Shares
Previous Article
The Mandalorian

Állítólag a közösségi médiából tudta meg Gina Carano is, hogy kirúgták

Next Article

Új játékmódot hoz az Assassin’s Creed Valhalla következő frissítése

Related Posts