Wide Screen
Image default
Filmek

Pókember: Idegenben rejtett utalást hallottunk a Bosszúállók: Végjátékban

A Bosszúállók: Végjáték több dialógusában is elhangzott a 3000 mint szám, ami egy rejtett utalást is jelentett az univerzumra nézve.

Figyelem! A cikk hátralévő részében spoilerelemeket olvashattok a Bosszúállók: Végjáték történetével kapcsolatban!

A Bosszúállók: Végjáték lényegében a Marvel Moziverzum harmadik fázisának végét jelentette, még ha valójában nem is így van, hiszen Kevin Feigetől tudjuk, hogy a Pókember: Idegenben folytatást kell valódi finálénak tekinteni . A Végjáték eseményei után kíváncsian tekintünk előre, hogy milyen új sztorikat mesélnek el a következő évtizedben, de leginkább arra, hogy a Pókember: Idegenben hogyan fogja összekapcsolni a harmadik és a negyedik fázist.

A Bosszúállók: Végtelen háború összesen 14 popkulturális utalást rejtett, melyek zömét Vasember és Pókember hintette el. A Végjátékban Tony Stark száját újabb utalások hagyták el, de alighanem az egyik legjelentősebb az volt, amit kislánya, Morgan mondott. Morgan az egyik kontextusban elárulta, hogy háromezerszeresen szereti apját. Abban a jelenetben túl nagy jelentőséget nem tulajdonítottunk ennek, azonban az egyik rajongó utánajárt, s kiderült, hogy a 3000 nagy jelentőséggel bír a Marvel Moziverzumban.

Az egyik Twitter-felhasználó fogta, s összeszámolta a korábbi 22 film hosszát, és kiderült, hogy egy film híján – ami a Pókember: Idegenben lesz – összesen 3000 percet tesznek ki. Ez tehát azt jelenti, hogy a Jon Watts rendező következő filmjének játékideje 2 óra 9 perc lesz. Nem győzzük dicsérni a Marvel Studiost a kreatív ötletekért, hogy mi mindent jó előre és alaposan megterveztek a Marvel Moziverzumban.

A Russo testvérek jövő héten feloldják a spoilertilalmat a Bosszúállók: Végjátékról, ami akár azt is jelentheti, hogy már hétfőn befut a Pókember: Idegenben második előzetese. A Pókember: Idegenben országos bemutatója július 4-én lesz.

Még több a témában...

A Bosszúállók: Végelen háború Nebula sötét múltját is feltárja

Kévés Bence Mihály

Ennyire menő szerkót kapnak a Bosszúállók: Végjáték főszereplői

Kévés Bence Mihály

James Cameron gratulált a Marvel Studios és a Bosszúállók: Végjáték sikeréhez

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább