Pókember az Idegenben bemutatója után is marad a Marvel Moziverzumban

Amy Pascal a Sony Pictures producere megerősítette, hogy a falmászó a Pókember: Idegenben után is a Marvelnél marad.

Amy Pascal a Sony Pictures producere megerősítette, hogy a falmászó a Pókember: Idegenben után is a Marvelnél marad.

A rajongók aggodalmukat fejezték ki miután Kevin Feige úgy fogalmazott, hogy talán a Pókember: Idegenben után a barátságos és közkedvelt Pókember távozik a Marvel Moziverzumból, de a legfrissebb hírek szerint nem kell aggódnunk, mert Amy Pascal megcáfolta a Marvel Studios elnökének szavát.

A két stúdió frontembere nem először állít mást. Legutóbb tavaly nyáron egy sajtótájékoztató előtt nem beszélték meg a dolgokat, s hozták egymást zavarba az ellenmondásokkal. Részleteket talán soha nem tudunk meg, hogy mi szerepel a Sony Pictures és a Marvel Studios kiegyezésében, így sokan a Venom sikere után azt gondolták, hogy talán a Sony visszaveszi Pókembert a Marveltől, hogy egyesítse Venommal. De úgy tűnik most, hogy Amy Pascal elkötelezte magát a Marvellel, és nem vették számításba, hogy Pókembert összehozzák egyik legnagyobb nemezisével.

Csak remélni tudok egy olyan jövőt, ahol a dolgok jól alakulnak. Azóta ismerem Kevin [Feige] producert, hogy nagyon, nagyon csendestársa volt Avinek, aki sok éven át abban a szobában ült, és figyelt minket, és olykor sokkal okosabb volt mindannyiunknál. Azt fogom mondani, hogy együttműködésünk a Marvellel a szakmai karrierem egyik legfontosabb eleme.

Ugyanakkor fontos megjegyeznünk, hogy a Vanity Fair értesülései szerint a Sony reménykedik abban, hogy egyszer Tom Holland karakter találkozni fog Tom Hardy Venomjával. De ez még nagyon távolinak tűnik, egyhamar biztosan nem tudunk meg konkrét részleteket a crossoverről.

Total
1
Shares
Previous Article
Godzilla

Karakterposztereket kaptak a Godzilla: A szörnyek királya titánjai

Next Article
Snoke

Andy Serkis reméli, hogy Snoke túlélte Az utolsó Jediket

Related Posts