Főoldal Játékok Pletyka erősít rá, hogy miért nem jön jelen generációra is a Resident Evil Village
Játékok

Pletyka erősít rá, hogy miért nem jön jelen generációra is a Resident Evil Village

Egyszerűen kevés volt már a teljesítmény, amit a jelenlegi generációból ki tudtak sajtolni.

447

A múlt héten kaptunk egy kis betekintést, hogy mégis mire kell számítanunk a nextgen Resident Evil Village kapcsán. A következő generációs horror cím azonban életciklusa során valószínűleg nem csak az érkező konzolokon, hanem a jelenlegi platformokon is tiszteletét tette volna. Erre pedig nem más mint az amúgy is gyakran elég pontos infókkal jelentkező AestheticGamer aka Dusk Golem a twitterén hívta fel a figyelmet.

A fenti tweetekből láthatjuk, hogy valóban volt egy szakasz amikor a projekt párhuzamosan futott a két generáción. Azonban az öregecske hardver már nem tudta megfelelően kiszolgálni az új szoftver igényeit. Ennek eredményeként pop-up hibák és egyéb grafikai problémák adódtak, mely korlátot szabott a megvalósítás színvonalának. Így a fejlesztőknek a magasabb minőség érdekében el kellett hagyniuk a korábbi hardvert. Ez által valósághűbb élményt generálva a játékosoknak, természetesen töltőképernyők nélkül.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Dragon's Dogma 2
Játéktesztek

Dragon’s Dogma 2 teszt

Tesztünk a Capcom népszerű szerepjátékának folytatásáról.

Rise of the Ronin
Játéktesztek

Rise of the Ronin teszt

Tesztünk az új PlayStation 5 exkluzív szamurájos játékról.