a
FőoldalFilmek[PLETYKA] 2020-ban jöhet Az acélember 2.?

[PLETYKA] 2020-ban jöhet Az acélember 2.?

Több pletyka is megjelent már Az acélember második részéről, most egy új forrás azt állítja, a Warner Bros. 2020-ra tűzte ki a bemutatót.

Hivatalosan még mindig nem esett szó arról, hogy érkezne Az acélember második része, de évek óta hallani pletykákat egy folytatásról. Az elmúlt évben a Kingsman franchise rendezőjét, Matthew Vaughnot is szóba hozták már a filmmel, de Christopher McQuarrie a Mission: Impossible – Utóhatás rendezőjét is pletykálják a direktori teendők ellátására. Henry Cavill a címszereplőt játszó színész a napokban valami nagy bejelentésről beszélt, talán hamarosan bejelentik a Superman második részét?

Mario-Francisco Fobles a Warner Bros. forrásaira hivatkozva azt állítja most, hogy jelenlegi tervek szerint a stúdió 2020-ban készül bemutatni Az acélember folytatását. Ha igaz az állítás, akkor legkorábban év végén, de jövő év elején mindenképpen forgatni kezdik a szuperhősfilmet, ezért elképzelhető, hogy a San Diego-i Comic-Conon kapunk egy hivatalos bejelentést. Különösen azért lehet jó időzítés a júliusi bejelentés, mert Kevin Feige megerősítette már, a Marvel kihagyja az év legnagyobb képregényexpóját nyáron. Jöhet tehát a nagy Warner bejelentés a rajongóknak?

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.