Wide Screen
Image default
Filmek

[PLETYKA] 2020-ban jöhet Az acélember 2.?

Több pletyka is megjelent már Az acélember második részéről, most egy új forrás azt állítja, a Warner Bros. 2020-ra tűzte ki a bemutatót.

Több pletyka is megjelent már Az acélember második részéről, most egy új forrás azt állítja, a Warner Bros. 2020-ra tűzte ki a bemutatót.

Hivatalosan még mindig nem esett szó arról, hogy érkezne Az acélember második része, de évek óta hallani pletykákat egy folytatásról. Az elmúlt évben a Kingsman franchise rendezőjét, Matthew Vaughnot is szóba hozták már a filmmel, de Christopher McQuarrie a Mission: Impossible – Utóhatás rendezőjét is pletykálják a direktori teendők ellátására. Henry Cavill a címszereplőt játszó színész a napokban valami nagy bejelentésről beszélt, talán hamarosan bejelentik a Superman második részét?

Mario-Francisco Fobles a Warner Bros. forrásaira hivatkozva azt állítja most, hogy jelenlegi tervek szerint a stúdió 2020-ban készül bemutatni Az acélember folytatását. Ha igaz az állítás, akkor legkorábban év végén, de jövő év elején mindenképpen forgatni kezdik a szuperhősfilmet, ezért elképzelhető, hogy a San Diego-i Comic-Conon kapunk egy hivatalos bejelentést. Különösen azért lehet jó időzítés a júliusi bejelentés, mert Kevin Feige megerősítette már, a Marvel kihagyja az év legnagyobb képregényexpóját nyáron. Jöhet tehát a nagy Warner bejelentés a rajongóknak?

Még több a témában...

David Ayer a Suicide Squad egyik törölt jelentéről beszélt, amiről még egy megégett arcú Joker képet is posztolt

Kévés Bence Mihály

James Gunn elárulta, hogy melyik a kedvenc képregényfilmje, és nem A galaxis őrzői!

Kévés Bence Mihály

Henry Cavill, Jason Momoa, Ray Fisher és rendezők így reagáltak Az Igazság Ligája rendezői változatának bejelentésére

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat