x
Close


Közelgő események

Játékok

Playstation Store Summer Sale Mustra

Lassan egy hete dübörög már a nyári kiárusítás a Playstation Store-ban, szóval gondoltam körbenézek egy kicsit és megírom, hogy mi a helyzet (főleg PS4 szempontból). Persze a leárazások önmagukért beszélnek,

  • Publishedaugusztus 8, 2016

Lassan egy hete dübörög már a nyári kiárusítás a Playstation Store-ban, szóval gondoltam körbenézek egy kicsit és megírom, hogy mi a helyzet (főleg PS4 szempontból). Persze a leárazások önmagukért beszélnek, de azért akad egy-két érdekesség.

SW  Battlefront: jól leesett az ára, ami azért sok mindent elmond a játékról, de eszünkbe se jusson a season pass nélkül megvenni.

Assassins Creed: a syndicate és a több játékot is magába foglaló bundle is le lett árazva, és valamiért az utolsó oldalakra lett száműzve. Én le is csaptam a syndicate-re, és kellemes kis szórakozást nyújt a nyári uborkaszezonra. Egyébként jól elrejtették az Assassins Creed játékokat az oldalon.

Potom pénzért hozzájuthatunk a FIFA aktuális részéhez (2016) ami a tökéletes “couch co-op” játék. Az új rész viszont hamarosan érkezik, szóval azért óvatosan a vásárlással, állítólag megint sokat fejlesztettek az új részen. Ha csak szeretnél olcsón egy Fifát, mert hiányzott a haveri összejövetelekről, akkor tökéletes választás.

Engem megmozgatott a Heavy Rain & Beyond Two Souls bundle is, de még nem szántam rá magam, hogy megvegyem.

Nagyot foghatunk még a Far Cry Primal-on és a Fallout 4-en is.

Egyébként meg óvatosan a vásárlással, egy játékon felül szerintem nem érdemes többet venni mert az ajtókon kopogtat már a No Man Sky (augusztus 10), Batman: The Telltale Series (ö már ki is jött, lehet meg kéne venni:)).

Jó játékot mindenkinek!

Written By