x
Close


Közelgő események

Játékok

Pénteken érkezik az első Far Cry 6 játékmenet!

Végre hivatalos lett a pletykák eddigi tárgya a franciáktól.

Pénteken érkezik az első Far Cry 6 játékmenet!
  • PublishedMay 26, 2021

Tényleg besűrűsödött a program így a hét végére, hiszen mint már említettük csütörtökön este 7-től a Dying Light 2 kapcsán láthatunk teljesen új dolgokat, míg egy kicsit később 9-től a Sony fog megvillantani több mint 14 perc játékmenetet a Horizon Forbidden West kapcsán. Most ezekhez csatlakozott a hivatalos bejelentés alapján is a Far Cry 6 péntekre.

Mindenki írja fel a naptárába, így már teljesen biztosan ki lehet jelenteni, hogy pénteken magyar idő szerint 18:30 kor végre megláthatjuk az első játékmenet videót a Far Cry 6-ből. Elképesztően izgalmasnak néz ki a projekt és nagyon várjuk már, hogy végre láthassuk menet közben is a Ubisoft legújabb alkotását. Mivel ez a pletyka igaznak bizonyult, így a többi is valószínűleg az lesz az alkotás kapcsán.

Sokak szerint azért mutatják meg ilyen hamar és nem várják meg a Ubisoft Forward-ot az E3-on, mivel a nyáron már érkezik az alkotás. A bátrabbak szerint június 26 a dátum, míg a kicsit földhözragadtabbak szerint inkább valamikor júliusban vagy augusztusban lehet a rajtra számítani. A hivatalos pénzügyi jelentés kapcsán elmondható, hogy a franciák legkésőbb szeptember végéig ki szeretnék adni az alkotást. Nem tudjuk mennyit változott ez azóta, azonban nem haragudnánk meg egy picit sem, ha még az elkövetkező hónapokban befutna.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.