Pénteken érkezik az első Far Cry 6 játékmenet!

Végre hivatalos lett a pletykák eddigi tárgya a franciáktól.

Tényleg besűrűsödött a program így a hét végére, hiszen mint már említettük csütörtökön este 7-től a Dying Light 2 kapcsán láthatunk teljesen új dolgokat, míg egy kicsit később 9-től a Sony fog megvillantani több mint 14 perc játékmenetet a Horizon Forbidden West kapcsán. Most ezekhez csatlakozott a hivatalos bejelentés alapján is a Far Cry 6 péntekre.

Mindenki írja fel a naptárába, így már teljesen biztosan ki lehet jelenteni, hogy pénteken magyar idő szerint 18:30 kor végre megláthatjuk az első játékmenet videót a Far Cry 6-ből. Elképesztően izgalmasnak néz ki a projekt és nagyon várjuk már, hogy végre láthassuk menet közben is a Ubisoft legújabb alkotását. Mivel ez a pletyka igaznak bizonyult, így a többi is valószínűleg az lesz az alkotás kapcsán.

Sokak szerint azért mutatják meg ilyen hamar és nem várják meg a Ubisoft Forward-ot az E3-on, mivel a nyáron már érkezik az alkotás. A bátrabbak szerint június 26 a dátum, míg a kicsit földhözragadtabbak szerint inkább valamikor júliusban vagy augusztusban lehet a rajtra számítani. A hivatalos pénzügyi jelentés kapcsán elmondható, hogy a franciák legkésőbb szeptember végéig ki szeretnék adni az alkotást. Nem tudjuk mennyit változott ez azóta, azonban nem haragudnánk meg egy picit sem, ha még az elkövetkező hónapokban befutna.

Total
4
Shares
Previous Article

Hamarosan láthatunk valamit a Far Cry 6 kapcsán

Next Article
Metro-Goldwyn-Mayer

Az Amazon közel 9 milliárd dollárért megvette az MGM stúdiót és vele olyan címeket, mint a James Bond, a Rocky vagy a Tomb Raider

Related Posts