Főoldal Játékok PC-re is érkezik az EA Play a Game Pass Ultimate keretei között
Játékok

PC-re is érkezik az EA Play a Game Pass Ultimate keretei között

Holnaptól megint egy picit jobb lesz a PC-s Game Pass előfizetés.

455

A Microsoft egészen jelentős terve, hogy szinte eltünteti a határokat a platformok között és egyre több játékost próbálnak belefoglalni az ökoszisztémába. Látható, hogy az Xbox és a PC gyakorlatilag egyenértékű már a redmondiaknál és egyre jobban próbálják beröffenteni a XCloud-ot is, ami már szinte minden eszközre el tudná hozni a Game Pass által kínált lehetőségeket és alkotásokat. 

A Game Pass kínálatát is próbálják a különböző platformok között homogenizálni, erre láthatunk most egy nagy lépést, ugyanis végre a EA Play-ben található remekművek is elérhetővé válnak PC-n is és nem csak az Xbox kiváltsága ez a továbbiakban. Erre majd valamikor a holnapi nap folyamán fog sor kerülni, tehát már annyira sokat sem kell várniuk a felhasználóknak az egyesülésre. A posztban egyébként lépésről-lépésre elmagyarázzák, hogy mit is kell tennünk az elérés érdekében.

Olyan zseniális alkotások találhatóak meg ebben az előfizetésben, mint a Star Wars Jedi Fallen Order vagy a most belekerülő Star Wars Squadrons, ahol természetesen a platformok között egymás ellen is játszhatunk mindenféle megkötés nélkül. Egyre erősebb lesz a Game Pass és egyre nagyobb tényezőként kell majd rá tekinteni, hiszen nem is olyan rég azt is bejelentették, hogy például az Outriders is fog majd érkezni már a megjelenése napján. Nem lehet azonban felhőtlen az öröm, hiszen ez éppenséggel csak konzolra, illetve cloudban lesz majd elérhető.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Hi-Fi Rush
Xbox

Így magyarázkodott az Xbox vezetője a stúdió bezárások miatt

Kisebb léptékű játékokat szeretnének az Xbox konzolon és a Microsoft is lefaragna...

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.

Microsoft Xbox
Játékok

Ez a négy Xbox-játék érkezik PlayStationre és Nintendo Switch-re

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy mely Xbox-játékok jönnek a rivális konzolokra.