Főoldal Filmek Patty Jenkins elárulta, hogy halad a Wonder Woman 3. forgatókönyvével
Filmek

Patty Jenkins elárulta, hogy halad a Wonder Woman 3. forgatókönyvével

A forgatókönyv már kész, már csak le kell forgatni a filmet.

604
Wonder Woman 1984

A Wonder Woman és a Wonder Woman 1984 rendezője, Patty Jenkins izgalmas híreket osztott meg hétvégén arról, hogy hol tartanak a készülő harmadik résszel. A rendező és a főszereplőt megformáló Gal Gadot korábban úgy fogalmazott, hogy a második rész után szeretnének szünetet tartani, mással foglalkozni, azonban a legújabb hírek alapján a Warner Bros. máris azt szorgalmazza, hogy mielőbb tető alá hozzák a trilógia utolsó felvonását.

A Wonder Woman című filmet a 2017-es megjelenésekor széles körben minden idők egyik legjobb képregényfilmjeként ünnepelték – és nem mellesleg az első női főszereplős film volt a kategóriáján belül. A folytatást azonban sokan lehúzták, annak ellenére, hogy kezdetben elsöprően pozitív kritikákkal debütált a kritikusok körében. Hangvételében masszívan eltért a Wonder Woman 1984 az elődjétől, és ez egyszerűen nem működött.

A pletykák szerint a Wonder Woman 3 – amelyet először 2019-ben jelentettek be – a jelenben fog játszódni, és végre nem a múltba utazunk vissza, hanem arra Diana hercegnőre fókuszál, akit megismerhettünk a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala című filmben.

A Matera Filmfesztiválon Patty Jenkins rendezőnővel történő beszélgetés alatt friss híreket osztott meg a harmadik résztől, hogy haladnak a dolgokkal.

Épp múlt héten írtam meg a Wonder Woman 3 utolsó jelenetét, és arra gondoltam, hogy kíváncsi lennék, mi lesz a következő.

Megkértek minket, hogy gondolkodjunk azon, hogyan lehetne többet csinálni, és véletlenül megtörténik, de sosem lehet tudni. Van még egy csomó más a csőben, amire izgatottan várok.

Patty Jenkins

Ebből egyértelműen látszik, hogy a Warner Bros. nagyon szeretne még több Csodanőt a DCEU-ban, Gal Gadot pedig visszatérhet a szerepében. Bármit is tervez a Warner Bros. Discovery vezérigazgatója, Jenkins nyilatkozat után nyilvánvalóvá vált, hogy David Zaslav a DCUE újratervezése ellenére számol a SynderVerse korábbi hőseivel az új korszakban.

Jenkins a Wonder Woman 3 előtt forgatta volna a Rogue Squadron-t, de a dolgok állása szerint az a Star Wars-film nem fog már elkészülni, miután Jenkins és Kathleen Kennedy között feszültség alakult ki a szoros ütemterv és feltehetően a történet miatt. A Disney néhány hete törölte is a film bemutatóját, így jövőre biztosan nem kerül mozikba a film, szóval minden adott, hogy előbb elkészüljön a Wonder Woman 3. rész.

Wonder Woman Patty Jenkins
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...