Főoldal Filmek A Doctor Strange Oscar-jelölt sztárja kulcsszerepet kaphat a Venom 3. részében
Filmek

A Doctor Strange Oscar-jelölt sztárja kulcsszerepet kaphat a Venom 3. részében

Hoztak egy Oscar-díjas színészt, és ettől reméljük, komolyabban gondolják, jobb lesz a Venom 3.

315
Venom 2. - Vérontó
Forrás: Sony Pictures

Úgy tűnik, hogy a Marvel Moziverzum egy korábbi színésze, a Marvel filmes univerzumának egy egészen más, sokkal csavarosabb sarkába tart, ugyanis a Doctor Strange sztárja, Chiwetel Ejiofor a hírek szerint csatlakozott Tom Hardy nevével fémjelzett Venom 3. rész szereplőgárdájához.

A Deadline értesülései szerint az Oscar-jelölt Chiwetel Ejiofor (Doctor Strange és Doctor Strange az őrület multiverzumában) csatlakozott a Sony Pictures készülő Venom 3. filmjének szereplőgárdájához. Ejiofor titokzatos szerepéről további részletek nem állnak rendelkezésre, de társszereplőként említik, így a harmadik rész kulcsszereplője lehet, vagy legalábbis hasonló léptékű, mint a Marvel Moziverzumban Mordo báróként játszott szerepe.

A főszerepet továbbra is Tom Hardy játssza, aki a címszereplő Halálos Védelmező szerepében tér vissza, a 2x Primetime Emmy-jelölt Juno Temple (Ted Lasso; Fargo) pedig nemrég csatlakozott a stábhoz egy eddig meg nem nevezett szerepben. A visszatérő szereplőkről nincs hír, de reméljük, hogy Michelle Williamset és/vagy Stephen Grahame-et vissza tudják hozni a trilógia lezárásaként.

A filmet rendezi Kelly Marcel, aki Hardyval közösen írta forgatókönyvet. A cselekmény részleteit egyelőre nem fedték fel, de egy friss pletyka fényt deríthetett a film lehetséges gonosztevőire. A forgatás idén nyáron kezdődik, így az elkövetkező hetekben még több hírre számíthatunk a szereposztás körül.

Egyelőre azt sem tudjuk, hogy a film milyen mértékben épít arra a kis multiverzumos kiruccanásra a Pókember: Nincs hazaút stáblista alatti jelenetében. Sokan nem bánnák, ha a Marvel Moziverzumban töltött rövid ideje alatt Venom eltanult volna egyet s mást, például a mellkasán lévő Pók-jelvény megjelenne a folytatásban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...