Holdlovag

Oscar Isaac szerint egy “vad show” lesz a Disney+ sorozata, a Holdlovag

Még mindig forgatják a Holdlovag-sorozatot.

A Holdlovag című Disney+ sorozat munkálatain megállás nélkül dolgoznak hazánk fővárosában, Budapesten. A főszereplőt játszó Oscar Isaac azt ígérte a rajongóknak, hogy nagyon vad élményben lesz részük, amikor végre megnézhetik majd a Marvel Studios készülő új sorozatát.

A színész nem titkolta, hogy csalódott volt a Star Wars-folytatástrilógia miatt, amiért Poe Dameron története nem tudott kibontakozni a történetben. De ez már a múlt, hiszen rengeteg izgalmas projekt van készülőben. Elég csak a Dűne feldolgozásra gondolni, amiben Isaac szintén szerepet vállal, vagy akár a Metal Gear Solid és a Holdlovag című alkotásokra gondolni.

Oscar Isaac

Az utóbbit jelenleg is Budapesten forgatják. A Marvel Studios kiváló munkát végzett, hogy titokban tartsák a sztorit. Kevés információt osztottak meg a sorozattal kapcsolatban, még használható forgatási képeket sem kaptunk, azonban a Comic-Con at Home virtuális találkozón pár dolgot elárult Isaac, hogy mire lehet számítani azon túl, hogy Marc Spector egy eredettörténetet kap a készítőktől.

Itt vagyok a Marvel Holdlovag forgatásán. Nagyon benne vagyunk a munkában, nagyszerűen megy. Ez egy vad, vad show lesz, és izgatottan várom, hogy beszélhessek erről a jövőben.Holdlovag

Értelemszerűen ennél többet nem árulhatott el a sorozatról, de várhatóan az előttünk álló hónapokban többet megtudunk a projektről, esetleg valami kis videóban is feltűnik majd Holdlovag szerepében a színész. A tervek szerint augusztus végén a forgatást is befejezik Budapesten. A sorozat még nem kapott premierdátumot, valamikor 2022-ben fogják bemutatni a Disney+ streamingszolgáltató felületén.

Total
1
Shares
Previous Article
Shazam: Fury of the Gods

A Shazam! Fury of the Gods forgatásán egy váratlan karakter is feltűnt

Next Article
Kígyószem: G.I. Joe – A kezdetek

Az Idő és a Kígyószem: G.I. Joe - A kezdet is csalódást keltő nyitóhétvégén van túl az Államokban

Related Posts