Metal Gear Solid

Megvan, hogy játssza a Metal Gear Solid főszereplőjét, Solid Snake-et a filmvásznon

A Star Wars és a Moon Knight főszereplőjével adaptálják a történetet.

A rajongók lassan már lemondtak az adaptációról, amit annyi éven keresztül ígérgettek, hogy egyszer mozifilm készül belőle. Ma azonban hatalmas lépést tett a megvalósítás felé, ugyanis a legújabb hírek szerint a Star Wars-folytatástrilógiából és a Moon Knight Disney+ sorozat élére kiszemelt Oscar Isaac fogja majd eljátszani Solid Snake főhőst a filmben.

A mindig hiteles Deadline adott hangot először a hírnek, hogy Jordan Vogt-Roberts (Kong: Koponya-sziget) rendező Metal Gear Solid-filmje erőre kapott, miután Oscar Isaac-et kiszemelték főszerepre. Roberts a rendezői teendők mellett Derek Connolly (Jurassic World: Világuralom) íróval közösen dolgozik Hideo Kojima nagysikerű videojáték-sorozat forgatókönyvén, miközben producerként Avi Arad segíti majd a munkálatokat, azonban többet nem lehet tudni a filmről, hogy a Sony Pictures mikor tervezi majd bemutatni a filmet.

Nem sokkal a hírportál után a direktor Twitteren osztott meg egy képet a színésszel, szóval tekinthetjük hivatalos bejelentésnek is.

A franchise egészen 1987-ig nyúlik vissza, később pedig a PlayStation egyik legnagyobb brandjévé nőtte ki magát. A játék cinematic-áját ismerve sok rajongó évek óta bízott benne, hogy egyszer Hollywood is felfigyel a történetre. 1998-ban PlayStation 1 konzolon megjelent játékban egy Solid Snake nevezetű katonát irányítunk, aki egy létesítménybe hatol be, ahol egy atomfegyvert őriznek, hogy likvidálja a FOXHOUND terroristáit, a renegátokból álló különleges egységet.

Oscar Isaac
Total
5
Shares
Previous Article
Pókember

Zendaya sem megerősíteni, sem cáfolni nem szerette volna Tobey Maguire és Andrew Garfield Pókember 3-as szerepét

Next Article

Jó és rossz hírek is érkeztek Dragon Age 4 felől

Related Posts