Főoldal Filmek Óraember bemutatásán dolgozik Gavin James és Neil Widener írókkal a Warner Bros.
Filmek

Óraember bemutatásán dolgozik Gavin James és Neil Widener írókkal a Warner Bros.

Egy új hős van születőben.

326
Óraember

Egy érdekes hírről számoltak be, ugyanis a hírek szerint a Warner Bros. és a DC egy teljesen új szuperhősfilmen dolgozik. Mindössze annyi ismert, hogy a fejlesztés még nagyon korai fázisban tart, a főszerepben a Justice Society of America formáció egyik tagját, hősnevén Óraembert fogják majd bemutatni a nagyérdeműnek.

A Deadline értesült elsőként a hírről. A lap úgy tudja, hogy a Warner Bros., a DC Films és a Chernin Entertainment egy élőszereplős Óraember-filmen dolgozik. A projekt még nagyon gyerekcipőben jár, és Gavin James és Neil Widener páros fogja elkészíteni a szkriptet. Egyelőre arról nincs hír, hogy ki fogja filmre vinni a sztorit, illetve hogy ki játssza majd ezt az új DC karaktert. Azt is mondhatnánk, hogy két névtelen íróra bízzák a projektet, mert perpillanat James és Widener nevei mögött mindössze egy-egy alkotás olvasható. James még a 2010-es Settenkedők című thrilleren, míg Widener 2004-es a Subdivision, Colorado animációs kaland történetéért felelt, ugyanakkor a Warner egy másik munkával is megbízta őket már, a San Andreas 2., míg a Lionsgate a Szemfényvesztők 3. forgatókönyvével.

Ahogy azt sem lehet még tudni, hogy a film melyik Óraemberre fog fókuszálni majd, hiszen a képregényekben három különböző karakter is felveszi a köpenyt: a vegyész Rex Tyler, az ő fia, Rick Tyler és az android Matthew Tyler. Egy új szintézist hoz létre a vegyész, az úgynevezett „Miraclo”-t, ami szupererővel és állóképességgel ruházza fel, de csak egy órára. Végül fia viszi tovább az idősebb Tyler örökségét.

A karakter nem most fog bemutatkozni a képernyőn, hiszen Rex Tyler először A holnap legendái című DC-sorozatban mutatkozott be Patrick J. Adams alakításában. Majd később mindkét Tyler, Rex és Rick is tiszteletét tette a Stargirl című másik sorozatban. Ugyanakkor ezekben az iterációban megölték mindkét Tyler karaktert, így a készítők szabadon nyúlhatnak vissza a kezdetekhez, vagyis akár az első Tylerhez. Bár mint tudjuk, hogy a The CW csatorna kisképernyős feldolgozásai nem kapcsolódnak a nagyképernyős változatokhoz, ami megint csak kreatív szabadságot biztosít a készítőknek.   

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Peacemaker - Békeharcos
Filmek

James Gunn jelentést adott, hogy áll a Peacemaker Békeharcos 2. évad írásával

Két éve várunk már Békeharcos visszatérésére, mikor jön el a pillanat?

Suicide Squad Kill the Justice league
Játéktesztek

Suicide Squad: Kill the Justice League teszt

Ez a játék nem csak az Igazság Ligáját, hanem az Öngyilkos osztagot...

Kevin Feige
Filmek

Ezt a DC-filmet Kevin Feige mindig megnézi, mielőtt az MCU egy új filmjén dolgozna

Kevin Feige mindig megnéz egy filmet a DC-től, amelyre úgy tekint, mint...