Főoldal Filmek Nicolas Cage kiábrándító hírekről számolt be azoknak, akik várják A nemzet aranya 3. részét
Filmek

Nicolas Cage kiábrándító hírekről számolt be azoknak, akik várják A nemzet aranya 3. részét

Most akkor mondjuk le erről a kincsről? Nem lesz A nemzet aranya 3.?

303
A nemzet aranya

Lassan két évtizede várják a rajongók A nemzet aranya második folytatását. A 2004-ben Nicolas Cage főszereplésével bemutatott film 2007-ben kapott egy folytatást. Anyagi oldalról egyik rész sem volt kiugró a jegypénztáraknál, kritikákban is inkább alulteljesített, de az eltelt évek alatt kitartó rajongói táborra tett szert a franchise.

A Disney+ két éve próbálkozott egy sorozattal, amely a franchise rebootját jelentette volna, de nézettségben és kritikákban is elvérzett. A Disney gyorsan elkaszálta a sorozatot, így nem élhetett meg egy következő évadot. Mindenki azt várja, hogy mikor készül el A nemzet aranya 3.

A korábbi években egymást érték a pozitív nyilatkozatok, Cage után még Jerry Bruckheimer producer egy 2022-es interjúban megerősítette, hogy elkészült a forgatókönyv. Mindenki örült, most azonban Nicolas Cage kiábrándító hírekkel szolgált azoknak, akik reménykedtek a folytatásban, és egyenesen azt mondta: “Nem, nem lesz A nemzet aranya 3”.

A Screen Rant internetes hírportálnak nyilatkozva néhány szóban összegezte a projekt állapotát. A Disney állítólag már 2020-ban felbérelte a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk alkotóit, hogy dolgozzák ki a harmadik rész forgatókönyvét.

Itt tartunk! Látod, te vagy az, aki felhozza ezeket a dolgokat, és ezek kikerülnek, és minden mást háttérbe szorítanak. Nem, nem lesz A nemzet aranya 3. Ha kincset akarsz találni, ne a Disney-t nézd, oké? Ott nem találod meg.

Nicolas Cage

A harmadik résszel kapcsolatos pletykák 2008 óta keringenek az interneten, a hírek szerint Gates és a stábja Atlantisz elrejtett kincse utána vadászott volna a folytatásban. Sőt, még egy negyedik rész is tervben volt, de a legfrissebb jelentés szerint ezekből semmi nem valósul meg. Sajnálatos hír, mert ahogy már mondtuk pár sorral feljebb, egy évvel ezelőtt minden azt mutatta, hogy ebből lesz valami.

A nemzet aranya
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

gravity falls Rejtélyek városkája
Sorozatok

Visszatérhet a Rejtélyek városkája

Lehet, hogy egyszer még eltölthetünk egy újabb nyarat Gravity Fallsban?