Főoldal Előzetesek [D23] Előzetest és decemberi premiert kapott A nemzet aranya sorozata
Előzetesek

[D23] Előzetest és decemberi premiert kapott A nemzet aranya sorozata

A kincsvadászat folytatódik.

337

Az idei D23 Expo során a Disney és a társcégek rengeteg tartalmat osztottak meg, beleértve az első terveket, előzeteseket, új bejelentéseket és még sok mást. Hajnalban a Disney+ bemutatta a National Treasure: Edge of History című várva várt sorozatának első előzetesét, és a megjelenési dátumát. A sorozat premierje alig néhány hónap múlva, december 14-én lesz, és a megjelenés napján rögtön két epizódot is kapunk, a többi pedig hetente követi majd.

Az új sorozat A nemzet aranya és A nemzet aranya: Titkok könyve folytatása lesz. A főszerepben Jess Morales (Lisette Olivera), egy 20 év körüli álmodozó, akit “briliáns és találékony” fiatal nőként írnak le. Az első évadban a lány a családja történetével kapcsolatos válaszokat keresi. Ő és barátai egy kalandba is belevágnak, hogy visszaszerezzenek egy elveszett pánamerikai kincset.

A nemzet aranya és folytatása 2004-ben és 2007-ben került először a mozikba, és közel 800 millió dolláros bevétellel zárt. Az első filmben született az az ikonikus “ellopom a Függetlenségi Nyilatkozatot” mondat. Középpontjukban Ben Gates (Nicolas Cage), az amerikai történelem szakértője állt, aki összefog a techzseni Riley Poole-lal (Justin Bartha) és a levéltáros Abigail Chase-szel (Diane Kruger), hogy felkutassák a templomosok elveszett kincsét az első filmben. A sorozat is ezt a célt tűzte ki.

Olivera mellett az állandók szerepekben Zuri Reed mint Tasha, Antonio Cipriano mint Oren, Jordan Rodrigues mint Ethan, Catherine Zeta-Jones mint Billie, Jake Austin Walker mint Liam és Lyndon Smith mint Ross FBI-ügynök. Míg a címszereplő Ben Gates nem tér vissza az első évadban, a franchise másik két tagja szerepet kap benne, ugyanis Bartha mellett Harvey Keitel, aki Peter Sadusky FBI-ügynököt alakította, ő is szerepelni fog. Sadusky szerepéről nem sokat tudni, de Riley sziporkázik az előzetesben, s egy teljes epizódot kap Jesszel, amiben valószínűleg kulcsszerepet játszik majd a kincsvadászatban.

Cormac és Marianne Wibberley íróként térnek vissza, ők dolgoztak az első két film forgatókönyvén is. A filmek rendezője/producere, Jon Turteltaub és Jerry Bruckheimer producer a sorozat executive producerei. A sorozat rendezői Mira Nair és Kevin Alejandro.

A National Treasure: Edge of History december 14-én, szerdán debütál a Disney+-on az első két epizóddal.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.

Disney+
Filmek

Bob Iger elárulta, a Disney+ mikor vet véget a jelszómegosztásnak

Azon előfizetők napjai meg vannak számlálva, akik megosztják a Disney+ előfizetésük jelszavát...

Kívánság
Filmek

Rég várt gyermektartalmakkal vár a Disney+ áprilisban

A gyerekeknek nagysikerű műsorokkal készül áprilisban a Disney+.