Főoldal Filmek Jerry Bruckheimer megerősítette, hogy elkészült A nemzet aranya 3. forgatókönyve
Filmek

Jerry Bruckheimer megerősítette, hogy elkészült A nemzet aranya 3. forgatókönyve

A forgatókönyvet hamarosan megmutatják Nicolas Cage-nek is.

169
A nemzet aranya

Tizenöt év telt el A nemzet aranya 2. része óta, és ez idő alatt többször is szóba került, hogy elkészülhet a harmadik rész. Az elmúlt években ezek a hírek felerősödtek, többször is elmondta a producer, hogy A nemzet aranya 3. részéről még nem mondtak le. A ComicBooknak adott exkluzív interjúban Jerry Bruckheimer megerősítette, hogy a harmadik film forgatókönyve valóban elkészült, és már csak a sorozat sztárja, Nicolas Cage jóváhagyására vár.

A neves producer Bruckheimer legújabb filmje, a Top Gun: Maverick című filmjével kapcsolatban adott interjút, miközben kitért egy másik nagy film folytatására. Az interjú alatt felhozódott A nemzet aranya 3. része, és egy igazán örömteli hírt osztott meg a rajongókkal.

Reméljük, hogy most is dolgozunk a forgatókönyvön. Remélhetőleg [Cage-nek] tetszik, de tényleg jó. Szóval szerintem hamarosan átadjuk neki.

Jerry Bruckheimer

Az elmúlt hónapokban szinte lehetetlennek tűnt, hogy elkészülhet a franchise harmadik része, tekintve, hogy Disney+ egy sorozaton dolgozik, amit hamarosan bemutatnak majd. Cage sem tett sokat azért, megvalósuljon a projekt, nem mutatott nagy érdeklődést sem a filmek, sem a sorozat iránt. Idén áprilisban megkérdezték a színészt egy fórumon a harmadik részről, azonban válasza nem volt reménykeltő, egy egyszerű nemmel válaszolt.

Az elsődleges cél az volt, hogy tévésorozat legyen belőle, szóval azt mondanám, valószínűleg nem.

Nicolas Cage

Cage a második rész után az eltelt sok időre hivatkozva mondott nemet, mondván, hogy A nemzeti kincs 2. után “a telefon nem csörgött többé. Azt kérdezték: ‘Hogy érted, hogy nem csináljuk meg A nemzeti kincs 3-t? Már 14 év telt el, miért ne? Nos, A varázslótanonc nem működött, A szellemlovasra nem igazán váltottak jegyet. A Féktelen harag pedig csak úgy volt, semmi több.”

Bár Cage eddig ellenezte, hogy visszatérjen a harmadik filmben vagy sorozatban, az új sorozat készítői még mindig abban reménykednek, hogy talán meggondolja magát, és feltűnik majd a sorozatba. A Disney+ sorozatának forgatása az év elején kezdődött. Az eredeti filmsorozat több sztárja, köztük Justin Bartha mint Riley Poole és Harvey Keitel mint Peter Sadusky visszatér a sorozathoz.

A nemzet aranya

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Flash - A Villám
Filmek

A Flash: A Villám rendezője spoilert dobott, mert felfedte az egyik legnagyobb vendégszereplőt

A rajongók nagyon pipák lesznek, amiért Andy Muschietti leleplezte az egyik legnagyobb...

Renfield
Előzetesek

A Renfield utolsó előzetese egyszerre lett vicces és nagyon véres

A Renfield utolsó nagy előzetese már magyar szinkronos formában is elérhető.

Renfield
Előzetesek

Nicolas Cage egy átkozottul ijesztő Drakulát alakít a Renfield véresen vicces első előzetesében

Nicolas Cage zseniális Drakula lesz a Renfield első előzetese alapján.