Wide Screen
Filmek

Nick Fury kihagyja a Bosszúállók: Végjátékot is?

Nick Fury elporladt, ezért lehet, hogy teljesen kihagyja a Bosszúállók: Végjátékot, s csak a Pókember: Idegenben tér vissza.

A legújabb hírek szerint Samuel L. Jackson karaktere nem fog szerepelni a Bosszúállók: Végjátékban, mindezt úgy, hogy Nick Fury szerepelt a Bosszúállók: Végtelen háború stáblista utáni jelenetében, ahol még mielőtt elporladt volna, üzenetet küldött Marvel Kapitánynak.

Nick Fury idén nagy visszatérésre készül a Marvel Moziverzumban, miután az Amerika kapitány: A tél katonája végén nyoma veszett. Előbb a Marvel Kapitányban kap fontos szerepet a címszereplő oldalán, majd nyáron a Pókember: Idegenben találkozik a falmászóval, hogy együtt mentsék meg a világot, ezzel együtt úgy gondoltuk, hogy a Bosszúállók: Végjátékban is szerepet szánnak Furynak, ám lehet, hogy korai volt.

Josh Horowitz, az MTV újságírója kérdezte a színészt egy podcast műsorban, hogy mennyire olvasott bele a Bosszúállók: Végjáték forgatókönyvébe, mire Samuel L. Jackson csak annyit felelt:

A Bosszúállók: Végjátékét nem. Általában azokat a szkripteket olvasom, amikben benne vagyok. Nem csak az én részem.

Nagy meglepetés lenne, ha Nick Fury valóban nem szerepelne a Végjátékban, vagy a színész el tudná hitetni a rajongókkal, hogy őt bizony kihagyták a Marvel Moziverzum csúcspontjából. Azt már tudjuk a Marvel Studiosról, hogy nem mindennapi módszerekkel óvják a forgatókönyveket, bizonyos színészek csak saját szövegeiket kapják meg instrukciók nélkül, azonban úgy tűnik, hogy Jackson azok közzé tartozik, akik jobb szeretik a teljes szkriptet elolvasni.

Mikor valaki átküldi nekem a szkriptet és azt mondja, „Itt egy cameot akarunk csinálni veled”, akkor utánajárok, hogy mi az a cameo, mi a jelentősége neki, ami arra csábíthat, hogy elejétől olvassam el a történetet, mi történt előtte és mi fog utána. De a legtöbb alkalommal, nem mindig olvasom el a teljes történetet. Szeretem a szkripteket, nem tart sokáig elolvasnom őket.

Samuel L. Jackson

Nick Furyval legközelebb a Marvel Kapitányban találkozunk, amit március 7.-én mutatnak be a hazai mozikban, de hogy mi lesz utána, és valóban kimarad a Bosszúállók negyedik részéből, s csak a Pókember következő részében bukkan fel, egyelőre titok.

Még több a témában...

A The Mandalorian és a Sólyom és A tél katonája minisorozat logója is kiszivárgott

Kévés Bence Mihály

Hamis jelenetek is kerültek a Végtelen háború forgatókönyvébe

Kévés Bence Mihály

Bob Iger, a Disney vezető embere is beszállt a Marvel-filmek körüli vitába

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább