x
Sorozatok

Nick Fury hű társa is csatlakozott a Disney+ Titkos Invázió című sorozatához

Nick Fury állandó társa sem hiányozhat a Titkos Invázió-sorozatból.

Nick Fury hű társa is csatlakozott a Disney+ Titkos Invázió című sorozatához
  • Publisheddecember 2, 2021

Már egy ideje nem láttuk Cobie Smulders szereplésében Maria Hillt a Marvel Moziverzumban, szóval éppen ideje volt, hogy visszatérjen a karakter. A legújabb hírek szerint erre már nem kell sokat várni, hiszen az egykori S.H.I.E.L.D. ügynök visszatér a közelgő Titkos Invázió című Disney+ sorozatban.

Cobie Smulders a legújabb név, aki csatlakozott a Marvel Studios Titkos Invázió szereplőgárdájához, magyarul Maria Hill újra találkozik a régi barátjával, Nick Furyval (Samuel L. Jackson) a Disney+ sorozatában, amit a tervek szerint valamikor a jövő évben fognak bemutatni a streamingszolgáltatón. Túl nagy meglepetést nem okozott a hír, hiszen az egykori S.H.I.E.L.D.-ügynök azóta hű szövetségese Fury-nak, amióta az első Bosszúállók-filmben megismertük a Marvel Moziverzum berkein belül. A bemutatkozást követően Smulders olyan filmekben tűnt fel, mint az Amerika kapitány: A tél katonája, a Bosszúállók: Ultron kora, a Bosszúállók: Végtelen háború vagy a Pókember: Idegenben.

A cselekmény részleteit nem ismerjük, de azt már tudjuk, hogy a Marvel Kapitány után Hollywood ügyeletes rosszfiúját alakító Ben Mendelsohn visszatér a Skrull vezetőjének, Talos szerepében. Korábban megerősítést kapott az is, hogy a sorozat középpontjában “a Skrullok beszivárgása a Földre” áll majd (itt sincs nagy meglepetés).

A főgonoszt a One Night In Miami sztárja, Kingsley Ben-Adir fogja játszani. Nem tudjuk, hogy ki lesz az, de gyanítjuk, hogy Dorrek VII, a Skrull Birodalom császára lesz a főgonosz a sorozatban. A stáblistán a nevek között szerepel még Olivia Coleman (A kedvenc, Tyrannosaur) és Emilia Clarke (Trónok harca, Solo: Egy Star Wars-történet), de szerepüket egyelőre homály fedi.

A készülő minisorozat rendezői székben Thomas Bezucha (Let Him Go) és Ali Selim (The Looming Tower) foglal helyet, a Titkos Invázió forgatókönyvét pedig Kyle Bradstreet (Mr. Robot) írta. Samuel L. Jacksontól tudjuk, hogy már javában tart a forgatás.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.