Wide Screen
Image default
Filmek

Nick Fury és Maria Hill ezzel a karakterrel találkozott volna a Végtelen háborúban

Kiderült, hogy Nick Fury és Maria Hill kihez rohant a Bosszúállók: Végtelen háború stáblista utáni jelenetében.

A szóban forgó karakter neve nem más, mint Cameron Klein (Aaron Himelstein), akinek kisebb szerep jutott az Amerika kapitány: A tél katonája című mozifilmben. Klein egyike volt azoknak a karaktereknek, akik végig lojálisak maradtak a Kapitányhoz, és még akkor sem engedelmeskedtek a Hydrának, amikor Brock Rumlow / Crossbones fegyverrel fenyegette meg, ha nem állítja le a programot, megöli. Klein végül túlélte a filmet, és hűséges maradt Nick Furyhoz és a Bosszúállókhoz, így legutóbb a Bosszúállók: Ultron korában láttuk őt a szokóviai kimenekítésben.

A Végtelen háború végén hallható párbeszéd szerint Fury (Samuel L. Jackson) és Hill (Cobie Smulders) éppen útban volt hozzá, amikor Thanos Megtizedelése véget vetett a fél univerzumnak. A két karakter éppen a találkozót vitatták mielőtt karamboloztak volna. Egy Reddit-felhasználó most azt gyanítja, hogy Klein szerepet játszik majd a Bosszúállók: Végjátékban, de nem tudni, hogy milyen feladatot szánnak ezúttal a karakternek.

This is Cameron Klein. He’s the guy Fury and Hill were supposed to meet during the post-credit scene from IW. So, unless he’s dusted, I think he’s gonna have a role in Endgame. from r/marvelstudios

Ahogy a dolgok alakultak, talán Fury és Hill valami fontos felfedezést tettek, és éppen azt szerették volna kideríteni, hogy mi történik Vakandában vagy az univerzumban, de mint tudjuk, erre már nem kerülhetett sor, mert Thanos velük is végzett a csettintéssel. Áprilisban mindenre választ kapunk, hiszen akkor mutatják be a Bosszúállók: Végjáték című várva várt folytatását, de még előtte láthatjuk a Marvel Kapitányt.

Még több a témában...

Egy promóciós kép minden ízében bemutatja Kiképzőt, a Fekete Özvegy-film gonoszát

Kévés Bence Mihály

A Sony Pictures szerint Alicia Vikander tökéletes jelölt lenne erre szuperhős szerepre

Kévés Bence Mihály

[FEJTÁGÍTÓ] A Marvel most megerősíti, hogy ki is a legerősebb Bosszúálló a képregényekben

Kiss Zita

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon