Wide Screen
Image default
Gamer

Nézzük a banánok paradicsomát!

Kerülj a banánok bűvöletébe és gurulj át mindenkin a sárga gyümölcsökért!

A SEGA nemrég egy új Super Monkey Ball: Banana Blitz HD előzetest adott ki, melyben első alkalommal láthatod akcióban az igazi klasszikus felújított változatát, ami feljavított grafikával, a különböző platformokra optimalizált irányítással, 100 pályával, új módokkal és további újdonságokkal várja a visszatérő és új rajongókat egyaránt!

Nézzünk egy pár fontos dolgot a játékkal kapcsolatban.

  • HD formában tér vissza a Super Monkey Ball: Banana Blitz – Az eredetileg 2006-ban Wii-re megjelent Super Monkey Ball: Banana Blitz HD 100 egyjátékos pályával, 10 többjátékos minijátékkal, átdolgozott irányítással, feljavított grafikával és sok mással lett kibővítve.
  • Internetes eredménytáblák – A sorozat történetében először, a rajongók a világ játékosaival is versenybe szállhatnak az internetes eredménytáblán az egyjátékos Time Attack és a vadonatúj Mini-Game Decathalon Score Attack módokban.
  • Majomkodj a saját stílusodban – A Super Monkey Ball: Banana Blitz HD minden platformon egyedi irányítást kínál, így az újoncon és a rekordtartók is rögtön fejest ugorhatnak a mókába!

 A Super Monkey Ball: Banana Blitz HD 2019. október 29-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

Még több a témában...

[E3 2019] Új játékos univerzum van kialakulóban a Marvel’s Avengers kapcsán?

Héja Szabolcs

Vadász leszel vagy préda?

Héja Szabolcs

Végre bemutatkozott a Marvel’s Avengers!

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább