x
Játékok

Nézzük a banánok paradicsomát!

Kerülj a banánok bűvöletébe és gurulj át mindenkin a sárga gyümölcsökért!

Nézzük a banánok paradicsomát!
  • Publishedaugusztus 18, 2019

Kerülj a banánok bűvöletébe és gurulj át mindenkin a sárga gyümölcsökért!

A SEGA nemrég egy új Super Monkey Ball: Banana Blitz HD előzetest adott ki, melyben első alkalommal láthatod akcióban az igazi klasszikus felújított változatát, ami feljavított grafikával, a különböző platformokra optimalizált irányítással, 100 pályával, új módokkal és további újdonságokkal várja a visszatérő és új rajongókat egyaránt!

Nézzünk egy pár fontos dolgot a játékkal kapcsolatban.

  • HD formában tér vissza a Super Monkey Ball: Banana Blitz – Az eredetileg 2006-ban Wii-re megjelent Super Monkey Ball: Banana Blitz HD 100 egyjátékos pályával, 10 többjátékos minijátékkal, átdolgozott irányítással, feljavított grafikával és sok mással lett kibővítve.
  • Internetes eredménytáblák – A sorozat történetében először, a rajongók a világ játékosaival is versenybe szállhatnak az internetes eredménytáblán az egyjátékos Time Attack és a vadonatúj Mini-Game Decathalon Score Attack módokban.
  • Majomkodj a saját stílusodban – A Super Monkey Ball: Banana Blitz HD minden platformon egyedi irányítást kínál, így az újoncon és a rekordtartók is rögtön fejest ugorhatnak a mókába!

 A Super Monkey Ball: Banana Blitz HD 2019. október 29-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.