Wide Screen
Image default
Előzetesek

Nézzétek meg ezt az epikus, akcióra kihegyezett végső Tenet előzetest

Az első kritikák után itt a Tenet végső előzetese.

Tegnap este lejárt az embargó, miután a világ legnagyobb oldalai gyorsan közölték is, hogy milyennek látták Christopher Nolan legújabb sci-fijét. A kritikák szerint megosztó lett Nolan legújabb alkotása, felróják bennük az akciójelenetek minőségét, kritizálják a színészeket is, és még Nolan is kapott hideget-meleget amiért biztonsági játékot játszik. A Warner Bros. gyorsan reagált a kritikusokra, és nyakunkba zúdítottak egy grandiózus, akciójelenetekkel megspékelt végső előzetest, hogy rácáfoljon a sok kritikusra a bemutató előtt.

Inverzió? Ami a filmben működik, az a való életben nem mindig, hiába szeretné a stúdió eltüntetni azokat a kissé aggasztó negatív hangvételű kritikákat, nem fog összejönni. Pedig mindent megtesznek. Az esti Los Angeles Clippers és a Dallas Mavericks meccs között kiadtak egy végső előzetest.

Alig egy hét választ el bennünket a Tenet bemutatójától, miután a stúdió úgy döntött, nem halasztják tovább a premiert. A világ számos országában augusztus 26-án bemutatják a mozikban a filmet, sajnos az Egyesült Államokban a biztonságra való tekintettel a filmet csak később fogják bemutatni a mozikban. A kritikákat összesítő Rotten Tomatoes oldalon a film 78%-on áll, vagyis elmondható, hogy pozitívan fogadták a filmet, és hamarosan mi is elmondjuk, hogy milyennek láttuk Nolan legújabb alkotását.

Még több a témában...

John David Washington kész visszatérni a Tenet folytatásában, de minden Christopher Nolan rendezőn múlik

Kévés Bence Mihály

Állítólag olyat ment a Mulan, hogy több pénzt termelt Észak-Amerikában, mint a Tenet világszerte

Kévés Bence Mihály

Box Office 2020/36. hét: Eljött a várva-várt pillanat, Amerika is megkapta a Tenet-et

Tóth Bálint

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat