Tenet

Nézzétek meg ezt az epikus, akcióra kihegyezett végső Tenet előzetest

Az első kritikák után itt a Tenet végső előzetese.

Tegnap este lejárt az embargó, miután a világ legnagyobb oldalai gyorsan közölték is, hogy milyennek látták Christopher Nolan legújabb sci-fijét. A kritikák szerint megosztó lett Nolan legújabb alkotása, felróják bennük az akciójelenetek minőségét, kritizálják a színészeket is, és még Nolan is kapott hideget-meleget amiért biztonsági játékot játszik. A Warner Bros. gyorsan reagált a kritikusokra, és nyakunkba zúdítottak egy grandiózus, akciójelenetekkel megspékelt végső előzetest, hogy rácáfoljon a sok kritikusra a bemutató előtt.

Inverzió? Ami a filmben működik, az a való életben nem mindig, hiába szeretné a stúdió eltüntetni azokat a kissé aggasztó negatív hangvételű kritikákat, nem fog összejönni. Pedig mindent megtesznek. Az esti Los Angeles Clippers és a Dallas Mavericks meccs között kiadtak egy végső előzetest.

Alig egy hét választ el bennünket a Tenet bemutatójától, miután a stúdió úgy döntött, nem halasztják tovább a premiert. A világ számos országában augusztus 26-án bemutatják a mozikban a filmet, sajnos az Egyesült Államokban a biztonságra való tekintettel a filmet csak később fogják bemutatni a mozikban. A kritikákat összesítő Rotten Tomatoes oldalon a film 78%-on áll, vagyis elmondható, hogy pozitívan fogadták a filmet, és hamarosan mi is elmondjuk, hogy milyennek láttuk Nolan legújabb alkotását.

Total
1
Shares
Previous Article
Obi-Wan Kenobi

Kathleen Kennedy megerősítette, hogy limitált lesz az Obi-Wan Kenobi Disney+ sorozat

Next Article

Úton van a Dragon Ball Z Kakarot második DLC-je

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!