x
Close


Közelgő események

Előzetesek

Nézd meg magyar szinkronnal az Oppenheimer előzetesét

Már magyarul is megnézhetjük Christopher Nolan legújabb filmjének, az Oppenheimernek az előzetesét.

  • Publisheddecember 20, 2022

Néhány napja az Oppenheimer, Christopher Nolan közelgő epikus thrillerfilmje angol nyelvű előzetest kapott, most pedig már magyar szinkronnal is megnézhetjük a tudomány egyik legnagyobb és egyben tragikus pillanatát. Az életrajzfilm főszereplőjét Cillian Murphy alakítája, aki J. Robert Oppenheimerként, az úgynevezett “atombomba atyjaként” ismerhet a világ.

Az Oppenheimer főszerepében Cillian Murphy játssza J. Robert Oppenheimert, a történet középpontjában pedig a második világháború alatti szigorúan titkos amerikai atomfegyver-projekt áll. Murphy mellett Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Rami Malek, David Dastmalchian, Josh Peck és mások is szerepelnek az Oppenheimerben.

A trailer remekül adja vissza a film intenzív hangvételét, és előzetesen láthatunk néhány helyszínt, hogy Oppenheimer története milyen helyszínekre repíti el a nézőt, amikor a film 2023. július 20-án a mozikba kerül.

“Elképzeljük a jövőt, és az elképzeléseink elborzasztanak minket” – mondja Murphy Oppenheimer szerepében a videóban. “Nem fognak félni tőle, amíg meg nem értik, és nem fogják megérteni, amíg nem használják. Az elmélet csak egy bizonyos pontig visz el. Nem tudom, hogy ránk lehet-e bízni egy ilyen fegyvert, de nincs más választásunk. Elmondja-e valaki valaha is az igazságot arról, ami itt történik?”

Az Oppenheimer főszerepében Cillian Murphy alakítja J. Robert Oppenheimert – az elméleti fizikust, akit gyakran az atombomba atyjaként tartanak számon. A készülő film az ő munkáját mutatja be a Manhattan Projectben, Amerika szigorúan titkos atomfegyver-projektjében a második világháború alatt. A filmben csupa nagy nevekkel találkozhatunk még, mint Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr, Florence Pugh, Rami Malek és még sokan mások. David Dastmalchian is nemrég csatlakozott a stábhoz egy ismeretlen szerepben, Josh Peck pedig Kenneth Bainbridge tudós szerepében lesz látható jövőre.

Az Oppenheimer a Pulitzer-díjas American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer című könyv alapján készült, amit Kai Bird és a néhai Martin J. Sherwin írt.

Az Oppenheimer 2023. július 20-án debütál a magyar mozikban.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.