Főoldal Előzetesek Az Oppenheimer előzetesében felrobbantanak egy atombombát
ElőzetesekBREAKING

Az Oppenheimer előzetesében felrobbantanak egy atombombát

Végre előzetest kapott az Oppenheimer, Christopher Nolan legújabb filmje.

502

Az Oppenheimer, Christopher Nolan közelgő epikus thrillerfilmje végre előzetest kapott. Még nyáron megjelent egy teaser előzetese a filmhez, amiben először láthatjuk a főszereplőt alakító Cillian Murphy-t J. Robert Oppenheimerként, az úgynevezett “atombomba atyjaként”.

Az Oppenheimer főszerepében Cillian Murphy játssza J. Robert Oppenheimert, a történet középpontjában pedig a második világháború alatti szigorúan titkos amerikai atomfegyver-projekt áll. Murphy mellett Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Rami Malek, David Dastmalchian, Josh Peck és mások is szerepelnek az Oppenheimerben.

A trailer remekül adja vissza a film intenzív hangvételét, és előzetesen láthatunk néhány helyszínt, hogy Oppenheimer története milyen helyszínekre repíti el a nézőt, amikor a film 2023. július 21-én a mozikba kerül.

“Elképzeljük a jövőt, és az elképzeléseink elborzasztanak minket” – mondja Murphy Oppenheimer szerepében a videóban. “Nem fognak félni tőle, amíg meg nem értik, és nem fogják megérteni, amíg nem használják. Az elmélet csak egy bizonyos pontig visz el. Nem tudom, hogy ránk lehet-e bízni egy ilyen fegyvert, de nincs más választásunk. Elmondja-e valaki valaha is az igazságot arról, ami itt történik?”

Az Oppenheimer főszerepében Cillian Murphy alakítja J. Robert Oppenheimert – az elméleti fizikust, akit gyakran az atombomba atyjaként tartanak számon. A készülő film az ő munkáját mutatja be a Manhattan Projectben, Amerika szigorúan titkos atomfegyver-projektjében a második világháború alatt. A filmben csupa nagy nevekkel találkozhatunk még, mint Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr, Florence Pugh, Rami Malek és még sokan mások. David Dastmalchian is nemrég csatlakozott a stábhoz egy ismeretlen szerepben, Josh Peck pedig Kenneth Bainbridge tudós szerepében lesz látható jövőre.

Az Oppenheimer a Pulitzer-díjas American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer című könyv alapján készült, amit Kai Bird és a néhai Martin J. Sherwin írt.

Az Oppenheimer 2023. július 21-én debütál a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

28 nappal később
Filmek

Cillian Murphy szerepelni fog a 28 évvel később című filmben

A 28 nappal később főszereplője visszatér valamilyen formában.

Oppenheimer
Filmek

Hány millió dollár ütötte Christopher Nolan markát az Oppenheimer és az Oscar után?

Mennyi volt Christopher Nolan fizetése az Oppenheimer után, ami tarolt az idei...

Christopher Nolan
Filmek

Christopher Nolan már a következő filmjén dolgozik, ami egy tévésorozat feldolgozása lehet

Az Oscar után Christopher Nolan már a következő film forgatókönyvét írja.