Főoldal Előzetesek Az Oppenheimer előzetesében felrobbantanak egy atombombát
ElőzetesekBREAKING

Az Oppenheimer előzetesében felrobbantanak egy atombombát

Végre előzetest kapott az Oppenheimer, Christopher Nolan legújabb filmje.

157

Az Oppenheimer, Christopher Nolan közelgő epikus thrillerfilmje végre előzetest kapott. Még nyáron megjelent egy teaser előzetese a filmhez, amiben először láthatjuk a főszereplőt alakító Cillian Murphy-t J. Robert Oppenheimerként, az úgynevezett “atombomba atyjaként”.

Az Oppenheimer főszerepében Cillian Murphy játssza J. Robert Oppenheimert, a történet középpontjában pedig a második világháború alatti szigorúan titkos amerikai atomfegyver-projekt áll. Murphy mellett Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Rami Malek, David Dastmalchian, Josh Peck és mások is szerepelnek az Oppenheimerben.

A trailer remekül adja vissza a film intenzív hangvételét, és előzetesen láthatunk néhány helyszínt, hogy Oppenheimer története milyen helyszínekre repíti el a nézőt, amikor a film 2023. július 21-én a mozikba kerül.

“Elképzeljük a jövőt, és az elképzeléseink elborzasztanak minket” – mondja Murphy Oppenheimer szerepében a videóban. “Nem fognak félni tőle, amíg meg nem értik, és nem fogják megérteni, amíg nem használják. Az elmélet csak egy bizonyos pontig visz el. Nem tudom, hogy ránk lehet-e bízni egy ilyen fegyvert, de nincs más választásunk. Elmondja-e valaki valaha is az igazságot arról, ami itt történik?”

Az Oppenheimer főszerepében Cillian Murphy alakítja J. Robert Oppenheimert – az elméleti fizikust, akit gyakran az atombomba atyjaként tartanak számon. A készülő film az ő munkáját mutatja be a Manhattan Projectben, Amerika szigorúan titkos atomfegyver-projektjében a második világháború alatt. A filmben csupa nagy nevekkel találkozhatunk még, mint Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr, Florence Pugh, Rami Malek és még sokan mások. David Dastmalchian is nemrég csatlakozott a stábhoz egy ismeretlen szerepben, Josh Peck pedig Kenneth Bainbridge tudós szerepében lesz látható jövőre.

Az Oppenheimer a Pulitzer-díjas American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer című könyv alapján készült, amit Kai Bird és a néhai Martin J. Sherwin írt.

Az Oppenheimer 2023. július 21-én debütál a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Oppenheimer
Filmek

Többórás extra tartalommal érkezik az Oppenheimer digitális és lemezes kiadása

Megerősítették, hogy mikor jelenik meg digitális és lemezes formában az Oppenheimer.

Kék Bogár
Filmek

Box Office: A Kék Bogár lett a DC leggyengébben nyitó filmje, de még így is legyőzte a Barbie-t

A Wonder Woman 1984 óta nem nyitott ennyire gyengén DC-film a kasszáknál,...

Barbie
Filmek

Box Office: A Barbie negyedik hete megállíthatatlan a mozikban

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Barbie, de az Oppenheimer is szépen menetel előre.

Barbie
Filmek

Box Office: A Barbie belépett az egymilliárd dolláros filmek táborába

Jason Statham cápavadásza és a Teknőc-tesók sem tudták megállítani Barbie-t a kasszáknál.