Főoldal Előzetesek Nézd meg a Gru 4. magyar nyelvű előzetesét: itt az új degenerált generáció!
Előzetesek

Nézd meg a Gru 4. magyar nyelvű előzetesét: itt az új degenerált generáció!

Gru eddigi legnagyobb kihívásával találja szembe magát: családfőként is meg kell felelnie.

409

Miközben a Minyonok végig reflektorfényben voltak az elmúlt években, a filmsorozat utolsó részét hét évvel ezelőtt mutatták be. Az éhséget a Minyonok: Gru színre lép csillapította 2022-ben, de idén nyáron visszatér a franchise egy negyedik résszel, amihez megkaptuk az első ízelítőt, hogy mire számíthatunk a Gru 4. részében.

A magyar nyelvű trailer bepillantást enged a film cselekményébe, hogy megérkezik a családba kis Gru, Gru Jr., aki elsődleges feladatának azt tekinti, hogy pokollá tegye megreformált gonosz édesapja (Steve Carell) életét. A többi családtag, Lucy (Kristen Wiig) és kislányaik, Margo (Miranda Cosgrove), Edith (Dana Gaier) és Agnes (Madison Polan) természetesen továbbra is ezerrel pörögnek, amire nagy szükség is van, mert a két új gonosz, Maxime Le Mal és barátnője, Valentina bejelentkeznek, hogy miután Gru jó útra tért, most már ők tegyék még rosszabbá a világot.

De nem ez Gru legnagyobb problémája. Ez a megtiszteltetés ugyanis Maxime Le Mal-t és barátnőjét, Valentinát illeti, akiket Will Ferrell és Sofia Vergara alakít. Maxime, Gru múltjából egy gonosztevő, és bosszúra szomjazik.

És az angol nyelvű előzetes:

Még az Illumination sem tudta kikerülni azokat a nehézségeket, amelyekkel az eredeti animációs filmek az utóbbi időben szembesültek. Amíg a Minyonok: Gru színre lép világszerte mindössze 206 millió dollárt hozott, addig a Super Mario Bros.: A film a 2023-as év egyik legnagyobb sikerét aratta a kasszáknál. A Nintendo videójáték-adatpációja uralta a jegyeladásokat 2023 tavaszán, és globális jegybevétele elérte az 1,36 milliárd dollárt, és a Barbie után a második helyen végzett a box office listáján.

Tekintettel a franchise korábbi sikereire a Gru 4. valószínűleg hasonló magasságokba fog emelkedni nyáron. A franchise korábbi három része és a Minyonokkal a főszerepben készült két mellékfilm több mint 4,6 milliárd dollárt hozott a globális kasszáknál.

Ferrell és Vergara mellett új szereplőnek számít Stephen Colbert, Chloe Fineman és az Emmy-jelölt Joey King. Chris Renaud visszatér a rendezői székbe Patrick Delage mellett, a forgatókönyvet írta Mike White és Ken Daurio.

A Gru 4. bemutatójára 2024. július 3-án kerül sor a mozikban.

Gru 4.
Forrás: Illumination
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

CinemaCon Universal
Filmek

CinemaCon: A Universal Pictures és a Focus Features bemutatója

A klasszikusok kapták a hangsúlyt a Universal bemutatóján a CinemaCon szerdai napján.